Biro Desain Klimov

"Desain Klimov Kantor" - kompléx "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa béda bahan baku jeung runtah

переработка и утилизация отходов на русском переработка и утилизация отходов на китайском переработка и утилизация отходов на арабском переработка и утилизация отходов на хинди индия переработка и утилизация отходов на английском переработка и утилизация отходов на испанском переработка и утилизация отходов на бенгальском Индия переработка и утилизация отходов на португальском переработка и утилизация отходов на японском переработка и утилизация отходов на немецком переработка и утилизация отходов на французском переработка и утилизация отходов на корейском
переработка и утилизация отходов на яванском переработка и утилизация отходов на телугу Индия переработка и утилизация отходов на мратхи Индия переработка и утилизация отходов на вьетнамском переработка и утилизация отходов на тамильском Индия переработка и утилизация отходов на итальянском переработка и утилизация отходов на турецком переработка и утилизация отходов на урду Индия переработка и утилизация отходов на пенджабский переработка и утилизация отходов на украинском переработка и утилизация отходов на гуджарати Индия переработка и утилизация отходов на тайском Тайланд
переработка и утилизация отходов на польском переработка и утилизация отходов на малаяламском Индия переработка и утилизация отходов на каннада Индия переработка и утилизация отходов на азербайджанском переработка и утилизация отходов на фарси Иран переработка и утилизация отходов на суданском переработка и утилизация отходов на пушту Афганистан переработка и утилизация отходов на румынском переработка и утилизация отходов на хауса Нигерия переработка и утилизация отходов на малайском переработка и утилизация отходов на сербском переработка и утилизация отходов на хорватском
переработка и утилизация отходов на узбекском переработка и утилизация отходов на нидерландском переработка и утилизация отходов на синдхи Пакистан переработка и утилизация отходов на индонезийском переработка и утилизация отходов на себуанском переработка и утилизация отходов на венгерском переработка и утилизация отходов на шона Зимбабве переработка и утилизация отходов на чешском переработка и утилизация отходов на малагасийском переработка и утилизация отходов на белорусском переработка и утилизация отходов на филиппинском переработка и утилизация отходов на африкаанском

Pikeun jalma anu teu hoyong mésér BBM mahal

Pendaptaran pikeun partisipasi dina démo pakakas ngadaur mulang

Pikeun consultations awal
klimovigor54@gmail.com
тел. +7(900)-054-0699
с 9-00 до 18-00 (+4 MSK)
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranéhanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov. Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah. mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planét beresih jeung suksés baé anjeun
Nyadar: nu évaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

PPN evaporators Klimov "TM / CT-1 listrik" jeung "TM / CT-1 combi" daur ulang tina cair oily dina modeu siklik.

I. Klimov evaporator layung "NP / konci 1 Electric" kanggo komoditi minyak bumi lampu.

Layung komponen instalasi evaporator Klimov "NP / konci 1 Electric":
1. sumberdaya kapasitas 1,32 куб.м. 1 шт.
2. pemanasan listrik 22,5 кВт 1 шт.
3. model evaporator КИ-25 1 шт.
4. Siklon-kapasitor 1 шт.

Spesifikasi pas layung evaporator Klimov "NP / konci 1 Electric":
1. Kapasitas kaluaran bahan baku minyak, t / dinten – от 0,9 до 1,1.
2. Kapasitas dipasang pakakas listrik, кВт. – до 24,0.
3. catu daya, В – 380, трехфазное.
4. frekuensi ayeuna, Гц – 50.
5. unit beurat (нетто), кг – до 1 150.
6. unit beurat (брутто), кг. – 1 150.
7. ukuran panjang instalasi, м – 2,2.
8. lebar mesin, м – 1,2.
9. jangkungna instalasi, м – 1,8.
10. Kinerja cuaca – УХЛ 2.
11. Kategori akomodasi – 1 по ГОСТ 15150.

Fungsi instalasi 1 jalma per shift.

Kapasitas nu Klimov "IR / KI-1 elektro" kanggo produk minyak bumi lampu:
Gumantung kana feedstock minyak bumi keur diproses, wangunan fractional anak, kinerja layung evaporator "NP / konci 1 Electric" dina feedstock nu ngahontal 4,500 ton per poe. The fraksi langkung lampu (bengsin, minyak tanah, solyarovoe) dina feedstock minyak, nu leuwih luhur produktivitas pepelakan.

Klimova instalasi kinerja tehnologis "IR / KI-1 listrik":
Layung evaporator Klimov "IR / KI-1 elektro" kanggo produk petroleum komersial lampu sacara umum aya teu wae kulub "dina hiji apriori". layung karya evaporator ieu diwangun teu aya di kulub, sarta kapaksa evaporasi. Nu ngamungkinkeun pikeun menta di kaluaran produk komoditi petroleum ultra-murni, nu teu dioksidasi sarta henteu moekan kalawan waktu. Suhu operasi maksimum nu evaporasi di vaporizer handap 200 derajat. Teu kawas evaporators batu na aparat kolom pikeun menta suluh solar diperlukeun pikeun nyieun suhu golak nu feedstock minyak bumi 360 derajat. Desain layung prinsip evaporator dicokot tina alam, salinitas sagara, nu mangrupakeun kotor. A awan di langit, pisan murni sarta seger. Tapi bari salah henteu bisul sagara sarta sagara.

Fitur instalasi Klimov "IR / KI-1 listrik":
Layung evaporator Klimov "IR / KI-1 listrik" pisan ci sarta ngawengku wewengkon 2.6 meter pasagi Teu buang jauh nu gas flue kana lingkungan. Taya pakait gas, alatan proses hawa tiis, awal prosesna dina suhu 50 derajat. Ideal pikeun usaha leutik pikeun nutupan waragad maranehanana di bakar. Harga low ngajadikeun layung evaporator gancang-proyek. Kesederhanaan desain ngamungkinkeun saha ngawasaan operasi na. Lilana latihan 1 day.

pamekar hardware:
Desain insinyur pakakas petrokimia leutik-tonnage
Klimov Igor G.
>>Направление работы<<
E-mail: klimovigor54@gmail.com


Patarosan ngeunaan masang layung evaporator Klimov "IR / KI-1 elektro" kanggo produk petroleum komersial lampu.

Patarosan ka constructor nu: Konsumsi kakuatan tina 24 kW dina karya konstan dina handap evaporator nu? Ngalakukeun operasi jam teh mungkin?
22,5 kW layung kakuatan DC evaporator bisa ngurangan pemanasan - baris ngurangan laju distilasi. Aya dua mode konsumsi low kalawan 15,0 kW na 7,5 kW. Tutuwuhan ngoperasikeun sabudeureun jam.

Patarosan ka constructor nu: Eta mungkin mun boga dahareun jeung feed ngompa layung evaporator nyadiakeun angkat ka jangkungna 3-5 meter sarta eta dicirikeun ku karya nu instalasi sorangan dina watesan asupan bahan baku sarta output produk?
Di "IR / KI-1 listrik" numput centrifugal dipasangan pikeun produk minyak bumi. Tekanan di outlet di bisa nyieun 12 meter. Di inlet ka kedah di tingkat cairan eta luhur pompa nu. Pompa sorangan teu bisa nyerep cair. Kituna, tingkat bak bahan baku primer bisa ngompa leuwih luhur. Sacara stuktur, nu numput dina bak proses instalasi nu lokasina di handap. Struktur ningkatna nozzle geus disadiakeun pikeun ngeusian hiji tehnologis tank bahan baku ti hiji pompa eksternal ngabandungan bahan baku ngabogaan kamungkinan.

Patarosan ka constructor nu: Alus dinten! Abdi hoyong netelakeun teu Desain badag nuansa. Tilu kolom ti tungtung alat nu sipatna usik di jero atawa nanaon dahar? Produk asalna deui hawa naon na di kumaha kaayaan? Dimana produk nu aya dina wujud gasna? Kumaha teh separation fraksi lampu tina komoditi sarta aya kamungkinan ngeusian ieu katalis kolom Bayah pikeun pengayaan salajengna dina produk gas tina distilasi caang?
Tilu kolom ti tungtungna - eta pamanas bahan, aranjeunna dijieun salaku badag salaku kamungkinan pikeun maksimalkeun pungsi wewengkon bursa panas antara unsur panas tur tenoy bahan baku, ngarah nyarupaan dina bentuk jeung kolom. elemen panas anu dina kaayaan garing, kontak langsung jeung bahan baku teu kudu mere panangtayungan ledakan nalika exiting ti elemen pemanasan gagal atawa sirkuit pondok na. Sarta oge nyandak ngagantian gancang teploelektronagrevatelya faulty tanpa draining feed tina sistem. pamanas listrik anu dipake pikeun panas bahan baku. bahan baku teu dibawa ka titik golak, jadi mun nyarita, evaporasi tiis. Evaporasi lumangsung dina evaporator alatan eta cooling tina bahan haneut. A prinsip fundamentally beda operasi tina layung stripper evaporator kubus - moal alatan nepi ka ngagolak fraksi (proses golak di pika evaporator), tapi alatan cooling na (proses "dipaksa" dina layung evaporator evaporasi). Produk vaporous kabentuk dina Unit evaporasi, suhu kasebut lowered jeung uap pamanas uap condenses kana cairan via Siklon vortex. Pamakean katalis Bayah teu kedah pikir, sabab proses golak jeung euweuh katalis Bayah nu utamana dipake di cracking katalitik, sarta di dieu, teuing, aya nanaon. Kuring ngulang, nalika ngejat mun masihan zat murni dina kaleuwihan anu wibawa ti feedstocks minyak bumi, atawa naon bae pembaharu henteu lumangsung jeung zat. proses evaporasi pikeun separation fractional tina massa molekul, sarta henteu dina titik golak, sarta nyimpen eta dina wujud aslina nya eta dina eupan. Salaku observasi octane rengse bengsin tina minyak bumi ngancik luhureun evaporasi (Au 96), sarta bahan bakar solar angka cetane luhur (60), ti dinya teu torn beungkeut antarmolekul lemah molekul feedstock dina ayana kakuatan ngagolak sarta porsi hidrokarbon jenuh teu jadi hidrokarbon teu jenuh.
Alus dinten! Ieu jelas, kituna salah kaprah. Dina hal ieu, tetela yen ngahasilkeun fraksi lampu komposisi fractional moal komoditi ditangtukeun ku saprak euweuh golak, salaku nu sami dina hal ieu ngartikeun fraksi kaluaran ti bahan baku kayaning 50% tina cair ban pyrolysis jeung gas condensate 50% (lampu) ku eusi fraksi bengsin jeung 89%. Muhun, Lucuna diperkirakeun octane fraksi bengsin Jumlah total kaluaran dinya henteu lumangsung yen fraksi bengsin ti cairan pyrolysis bakal heavier sarta digolongkeun dina solar? Teu dinya nyieun campuran rasa evaporasi raznofraktsionnyh kalawan tujuan pikeun ngahasilkeun bengsin jeung solar fraksi tinggi na ultra-bersih?
Kaluaran fraksi cahya lampu ditangtukeun ku komposisi fractional, Anjeun henteu salah kaprah. Dina tiori, anu beurat molekul nu leuwih luhur, nu leuwih luhur suhu golak na. Di handap evaporator, nu nilai I fractional distilasi merta utamina ngamotivasi. Na kumaha saur anjeun anu dina proses konvensional sareng titik golak moal kulub lengkep beda dina beurat bahan? Malah jadi kulub a. Kituna, anjeun pisan kurang ajar golak fraksi pilih pitasempit, aya molekul, sarta bengsin jeung solar dina komposisi tunggal. Ieu aya rusiah nu solar jeung fraksi parafin ngagolakkeun dina hawa tunggal. Ieu pemurnian kasakit badag, purifikasi suluh solar ti parafin. Sarta dina layung evaporator I dibagi campuran minyak tanah jeung 20% ??parafin, 80% kahayang jadi dua bagian. Campuran atah keur externally seemed sakumaha solar jeung paspor sagala indikator suluh solar eta wungkul drivers solar hardware suluh robah unggal 3 bulan. Hasilna, kaluaran 20% minyak tanah jeung 80% massa residu liat. fokus ieu ngancik ku kanyataan yen titik golak di aranjeunna nyalira, tapi molekul teh kerosine 2 kali parafin torek. Pikeun rujukan: beurat molekul rata molekul suluh solar 110-230 sarta hiji beurat molekul rata molekul parafin 300-450.
Lajeng abdi teu ngartos, minyak parafin departs? Sarta di kaluar tina fraksi solar, urang menta minyak tanah ultra-murni sarta solar? Naon, teras, kajadian ka mercaptans? Muhun, sabenerna ngeunaan fraksi bengsin hoyong uninga ngeunaan deui, kusabab fraksi bengsin molekular sempit sakumaha beurat beda.
Molekul fraksi kedap bengsin tina beurat beda, tapi aranjeunna tetep di hal nu ilahar leuwih gampang minyak tanah jeung solar. Kituna, aranjeunna bisa dicirikeun kolektif sakumaha bengsin.
Minyak parafin departs? Sakumaha aturan, enya, aya sabaraha. Maksudna mah, teu aya implementasi hardware solusi sampurna proses a. Kabeh solusi gaduh kaunggulan na kelemahan. Kuring keur dipandu ku solusi hardware basis cocog pikeun produksi leutik-tonnage.
The mercaptans Abdi lain ahli hebat, di wewengkon urang aya minyak mercaptan. Tapi sakumaha Abdi ngartos dinya, mercaptans, eta utamina bau, bau hidrogen sulfida. Kami moal deui dina prakna, Nyanghareupan ambeu amonia tina cara distilasi feedstocks minyak bumi. Tapi naon bau samping nunjukkeun yen aya turunan organik dina bahan baku, ayana henteu dipikahayang, aranjeunna umumna ngaruksak produk komersial di wangunan na. Naon anu kudu dipigawe dina kasus sapertos, kasebut nyaeta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun absorbers bau. Abdi kimiawan teu kuat mah, leuwih desainer.

Patarosan ka constructor nu: Urang kungsi evaporator handap ditempatkeun di garasi bata, jangkungna baku tina panto garasi eta 1,80 m di handapeun mobil di jero garasi jeung instalasi eta hese pisan mindahkeun.
Desain nambahkeun kana model anyar. Pigura model saterusna bakal dilengkepan layung evaporator ku roda swivel polyurethane beurat, sarta jangkungna ningkatna bakal ngurangan, eta bakal sarua jeung 1750 mm. Jigana malah kirang tina garasi panto mah henteu. Tutuwuhan model sejen "2" bakal dilengkepan pompa timer priming atah, jero nyeuseup 9 meter. Sarta selang ku dispensing nozzle keur betah bungkusan tina produk rengse.

Patarosan ka constructor nu: Naha dina layung evaporator design Anjeun milah minyak dipake?
minyak motor dipake ieu sulingan. Ieu dicandak di outlet di: cai 7%, 7% suluh kelas tinggi solar (minyak bolos parafin, sakumaha minyak paraffinic anu cleaned di kilang lisah teh, ku kituna solar kualitas pisan tinggi), 70-80% murni minyak jelas, aditif minyak sagemblengna dilestarikan, anu residu NIGROL pikeun tungku. Lamun minyak pulih ditambahkeun dina jumlah 30% di pabrik, teu bedana naon analisis nangtukeun mesin teu reflected. Sacara umum, kaluaran kualitas luhur minyak-20A. Pas Performance clockwork 20 persen sahandapeun suhu Proses 50-100 deg diitung sarta. luhur. Dina ieu tenah hawa teu nyieun seuneu salajengna merlukeun pemanasan tungku feedstock.

Patarosan ka constructor nu: Kalawan hal kana kabersihan, abdi ngartos yen produk murni sanggeus evaporator layung Anjeun teu perlu. Lajeng Teu sangka preobretat malah cleaner.
Lamun bahan baku anu hidrokarbon teu jenuh, eta mindeng kasus di cracking na pyrolysis tina cair oily. Lajeng ngaliwatan waktu produk rengse baris dimimitian ngahurungkeun koneng atanapi moekan. Kusabab hidrokarbon teu jenuh sapanjang waktu neundeun minyak komersial lampu nyerep silih ngabalukarkeun kanaekan beurat molekul. Kituna dipicu hubungan optik antara massa molekulna jeung minyak petroleum warna, anu gede molekul, cairan darker.
Kuring teu kapikiran, komo nyarankeun pikeun ngabersihan beresih. Candak wae suluh filter rupa diimpor ku treuk, nu cleans nepi ka 2 microns, dina pompa tekanan slight atanapi ku graviti, nembus eta samemeh migunakeun suluh lampu, sarta aman eusian bak. Aya, upami nanaon, sarta diwangun dina suluh, sadaya nyangsang. Hal ieu kacida mirah jeung metoda kualitas luhur pikeun produk petroleum komersial lampu ngamurnikeun.

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah



Runtah pyrolysis tani
Runtah pyrolysis tani



Ngolah runtah Modular pepelakan Prometheus-tani
Модульные мусороперерабатывающие заводы "ПРОМЕТЕЙ-ФЕРМЕР"




Kompanovochnye gambar tutuwuhan PROMETHEUS
Kompanovochnye gambar pepelakan patani PROMETHEUS na review kompléx dumasar kana pyrolysis runtah


Gasifier KLIMOVA - robot dina landfills éliminasi



Gasifiers pas runtah eco tani
Gasifiers pas runtah eco tani


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Instalasi PROMETEY layung distilasi evaporator elektro-1 KI
Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Mini kilang lisah bagian TOT evaporasi pikeun narima suluh
Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular instalasi evaporasi Starlet-1 fractionation atmosfir tina cair oily
Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Установка крекинга ПРОМЕТЕЙ
Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri pabrik KB Klimov Prometheus-minyak runtuyan 3000
minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan Prometheus-Om pikeun regenerasi minyak motor dipake
Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Plant
Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah
Incinerators runtah "Butovka"