Biro Desain Klimov

"Desain Klimov Kantor" - kompléx "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa béda bahan baku jeung runtah

переработка и утилизация отходов на русском переработка и утилизация отходов на китайском переработка и утилизация отходов на арабском переработка и утилизация отходов на хинди индия переработка и утилизация отходов на английском переработка и утилизация отходов на испанском переработка и утилизация отходов на бенгальском Индия переработка и утилизация отходов на португальском переработка и утилизация отходов на японском переработка и утилизация отходов на немецком переработка и утилизация отходов на французском переработка и утилизация отходов на корейском
переработка и утилизация отходов на яванском переработка и утилизация отходов на телугу Индия переработка и утилизация отходов на мратхи Индия переработка и утилизация отходов на вьетнамском переработка и утилизация отходов на тамильском Индия переработка и утилизация отходов на итальянском переработка и утилизация отходов на турецком переработка и утилизация отходов на урду Индия переработка и утилизация отходов на пенджабский переработка и утилизация отходов на украинском переработка и утилизация отходов на гуджарати Индия переработка и утилизация отходов на тайском Тайланд
переработка и утилизация отходов на польском переработка и утилизация отходов на малаяламском Индия переработка и утилизация отходов на каннада Индия переработка и утилизация отходов на азербайджанском переработка и утилизация отходов на фарси Иран переработка и утилизация отходов на суданском переработка и утилизация отходов на пушту Афганистан переработка и утилизация отходов на румынском переработка и утилизация отходов на хауса Нигерия переработка и утилизация отходов на малайском переработка и утилизация отходов на сербском переработка и утилизация отходов на хорватском
переработка и утилизация отходов на узбекском переработка и утилизация отходов на нидерландском переработка и утилизация отходов на синдхи Пакистан переработка и утилизация отходов на индонезийском переработка и утилизация отходов на себуанском переработка и утилизация отходов на венгерском переработка и утилизация отходов на шона Зимбабве переработка и утилизация отходов на чешском переработка и утилизация отходов на малагасийском переработка и утилизация отходов на белорусском переработка и утилизация отходов на филиппинском переработка и утилизация отходов на африкаанском

Pikeun jalma anu teu hoyong mésér BBM mahal

Pendaptaran pikeun partisipasi dina démo pakakas ngadaur mulang

Pikeun consultations awal
klimovigor54@gmail.com
тел. +7(900)-054-0699
с 9-00 до 18-00 (+4 MSK)
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranéhanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov. Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah. mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planét beresih jeung suksés baé anjeun
Nyadar: nu évaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

Mini Plant Prometheus-tani


Harga Daptar keur pepelakan "Prometheus-tani" << download. pdf. >>

Netepkeun pyrolysis runtah "tani"


Netepkeun runtah pyrolysis tani-TOT

Pendekatan téhnologis kana daur ulang

Tujuan tina pyrolysis runtah "tani"

Masang pyrolysis "tani" Klimov Biro Desain dikembangkeun pikeun nutupan kaperluan patani sarta usaha leutik dina panas, béngsin, BBM solar jeung listrik, sarta miceun didaur ulang runtah rumah tangga maranéhanana jeung runtah perusahaan teh. Kukituna ngaronjatna Profitability produk komoditi dihasilkeun ku ngurangan waragad produksi miboga énergi. Masang pyrolysis "tani" desain unik ngamungkinkeun pererabatyvt nanaon runtah di alam fisikna bandung: runtah padet tur cair. runtah cair nu bisa perererabatyvat masang ngawengku: minyak runtah otomotif, minyak suluh, sludge asam, sludge minyak

Ngahasilkeun produk mangpaat gumantung kana bahan olahan (bahan baku solid tadi ngetik Bandung instalasi kudu giling ka fraksi teu leuwih ti 3-5 cm):


 Ngaduruk of pakait tani instalasi gas
Исходное сырьеПолучаемый продукт
ПленкаПечное топливо 80% (ДТ 70%, бензин 15%, мазут 15%), пиролизный газ – до 20%.
РТИ (автопокрышки в первую очередь)Печное топливо 40-60% (бензин 30%, мазут 70%), металл 10%, технический углерод 30-35%, пиролизный газ – остальное
Полипропилен (мешки, бигбеги)Печное топливо 80% (ДТ 70%, бензин 15%, мазут 15%), пиролизный газ – до 20%.
ПЭТ и ПВХНе перерабатывается ввиду отсутствия физической возможности получить товарное топливо (высокое содержание кислот и других вредных примесей) и общей агрессивности получаемых в ходе технологического процесса веществ

tutuwuhan garis Tata "tani" dina ukuran basa baku tina reaktor nu

УстановкаНаименование реактораДиаметр условный Высота условнаяОбъем условныйЭтажность установки
3 тонн в сутки«ФЕРМЕР-МАЛЫШ»
(code F 1100)
500 мм1800 мм0,4 м3в 2 уровня
8 тонн в сутки«ФЕРМЕР»
(code F 1101)
900 мм2000 мм1,3 м3в 2 уровня
10 тонн в сутки«ФЕРМЕР-ПЛЮС»
(code F 1102)
900 мм3000 мм1,9 м3в 3 уровня
25 тонн в сутки«ФЕРМЕР-МАКС»
(code F 1103)
1400 мм3000 мм4,6 м3в 3 уровня

tutuwuhan garis Tata "tani" dina ukuran basa baku tina reaktor nu


Penampilan setting tani

Tata perenah ti tutuwuhan Prometheus-tani

Tutuwuhan Prometheus-narima Unit kalawan tani

Ningkatna fitur panempatan sarta operasi "patani"


Netepkeun tani runtah pyrolysis

Netepkeun tani runtah pyrolysis

"Farmer" netepkeun reaktor nu tiasa beroperasi dina genep modus, husus tuning on produk popular dina output:
- 100% нефтяная жидкость
- 50% нефтяная жидкость и 50% генераторный газ
- 100% генераторный газ
- 50% генераторный газ и 50% полукокс (уголь)
- 100% полукокс (уголь)
- 50% полукокс (уголь) и 50% нефтяная жидкость

Unit setting reaktor geus a diwangun dina cai (minyak) kaos. Dina kaluaran kaluaran panas 250 kW, nu nyadiakeun lingkungan haneut dina 2000 sq.m.

Aksés ka burners sahiji bagian pyrolysis tina Unit reaktor bisa dipasang dina ningkatna di salah sahiji tilu posisi: hareup, katuhu, ka kénca


Netepkeun tani runtah pyrolysis

Netepkeun tani runtah pyrolysis

Transporters bahan loading na unloading coke boga darajat kabébasan tina 270 derajat relatif ka sumbu vertikal of reaktor nu. arah susunan conveyor henteu gumantung kana posisi anu relatif ka unggal lianna. Transporters bisa ngarobah sudut lokasina mun cakrawala ti 15 nepi ka 60 derajat inclination sarta ngarobah panjangna ku nambahkeun inserts. runtah Recyclable kudu tos comminuted kana lembar ukuran pikeun ngeunaan 50 mm

kaunggulan desain ieu nyieun mungkin pikeun nampung instalasi pyrolysis area mana wae congested of nasabah, ngawangun modul hiji kana hiji workflow aya. Salaku conto tangtu: Saha meuli "Prometheus-tani" na hayang ningkatkeun kakuatan nu maké pabrik badag, "Prometheus-tani" geus ditambahkeun ka ranté produksi salaku setting ngaleupaskeun cai tina sampah, ngadaur mulang uing beuki garing dina réaktor badag utama, laju daur ulang runtah solid keur ngaronjatkeun


Instalasi runtah pyrolysis tani

presentasi tina tutuwuhan Prometheus-tani

Pedaran jeung Operasi tani instalasi pyrolysis

tutuwuhan nawiskeun Prometheus-tani

proyék pedaran jeung pangajaran FEASIBILITY tatangkalan modular pyrolysis PROMETHEUS

Diajar tani jeung FEASIBILITY 6. proyék ngumpulkeun pupuk tina runtah organik

kompléx POTRAM daur ulang tina ban jeung barang karét industri

daur ulang runtah plastik dina PROMETEY pyrolysis kompléks

analisis Angka


dénsitas PCplus uing sarta sagala rupa runtah

Jumlah cair pyrolysis dicandak ti rupa runtah

The tawaran ngadaur mulang runtah padat bahan bakar jeung listrik

tawarkeun ngolah batubara di suluh, panas, listrik

tawarkeun ngolah lahan gambut di energi jeung pupuk

Quotation tutuwuhan treatment sampah processing sludge di energi jeung pupuk

tawarkeun processing sludge kana bahan bakar jeung listrik

Prototipe mimiti instalasi pyrolysis "tani" - bagian pyrolysis "TOT"


Patarosan dina instalasi aplikasi "tani"

Patarosan ka constructor nu:
Dupi abdi tiasa nganggo "Prometheus-tani" mini tutuwuhan ngurangan waragad perusahaan ka "nol"?
Éta pisan sababna naha urang geus undertaken pikeun nerapkeun proyek. Urang kudu méakkeun leuwih pikeun-kauntungan wangunan, nu meakeun listrik bulan ka $ 1,000, ditambah waragad pikeun kempelan sampah, sarta dina mangsa waragad pemanasan nu ditambahkeun kana $ 800 per bulan. Ieu kahayang urang pikeun ngaleungitkeun barang ongkos teu perlu. Tujuan ieu meunang panas, listrik, teu bakal ngadek, salaku ku-produk ka sadaya gaduh suluh motor kualitas luhur pikeun wahana Anjeun

Patarosan ka constructor nu:
Kumaha anjeun tiasa earn ku ngagunakeun mini tutuwuhan "Prometheus-patani"?
Meureun loba cara. Dubbed hiji hal nyata yen kuring sunk kana sirah kuring: I meunang panggero ti tani Lituania, nyaho naon CB mah kalibet, sarta ku kabaran kareueus, ceuk kuring: ". Igor, abdi cicing handapeun komunisme" Kuring nanya ka manehna keur ngabejaan naon anjeunna hartina lamun anjeunna nyebutkeun yen "hirup dina komunisme." Cenah, ngan kitu loba duit nu anjeunna nempatkeun éta nowhere. Sarta eta kabeh dimimitian ku kanyataan yén anjeunna salah sahiji mimiti masang sorangan dina tegalan kuring pikeun ngahasilkeun gas tina sampah na runtah, nyolok teh Generators solar. Diwangun imah kaca jeung imah kaca di utama, éta 90% biaya, nutupan biaya panas sarta listrik pikeun nyieun kaayaan pikeun pertumbuhan gancang tina tutuwuhan. Kaos tina caina tiis mesin solar dina kaca mimiti nampa panas ti Generators sarta ngahasilkeun cahaya. Sarta sakabeh ieu dina muatan abdi. Ieu mimiti tumuwuh budaya basajan: lobak, bawang, apu jeung saterusna. Kuring dipak na dibikeun di supermarket. Saban poé, maranéhna buka supermarket kuring duit, tapi pernah bakal mayar ngan gaji ka pagawe. Lajeng anjeunna mimiti butuh duit keur panarimaan sampah ti kabayang 1 panumpang umum - 1 dollar. Hasilna, duit kuring gaduh kitu loba nu malah meuli tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu sarta kiwari ogé ngahasilkeun hydrofoils laut modern. komunisme mah boga éta duit anu gerak dina hiji arah: nuju kuring. Kabéh mayar kuring, Aku for teu nanaon atanapi saha, sarta ulah ceurik

Patarosan ka constructor nu:
Urang Spetsavtohozyaystvo jasa pembuangan limbah rumah tangga kota di TPA kota. Pikeun bahan baku, urang kudu salempang teu perlu, cukup keur 100 taun, urang masih mibanda keur anjeunna jeung perlu mayar. Di parusahaan urang kudu sagala parabot gawé logam-jeung staf profésional luyu, tiasa urang Sunan Gunung Djati nyieun parabot nurutkeun gambar anjeun, pikeun kaperluan maranéhanana? Dina kontrol anjeun, konfigurasi jeung latihan. Éta pikabitaeun pikeun ngurangan overhead sahiji perusahaan anu, pikeun ngeureunkeun wasting panas, listrik sarta suluh purchases
prakték ieu loba usaha, éta pisan mangpaatna. Simpen jobs, ngurangan biaya produk rengse. Pausahaan lokasina mancanagara ulah aya adat "masalah" dina rarancang jeung waktu pangiriman tabungan kauangan pangiriman peralatan. Pikeun pilihan gawé babarengan ieu kami nyadiakeun hiji lisénsi hiji-waktos keur produksi pabrik "Farmer". Urang nyadiakeun susunan lengkep dokuméntasi rarancang pikeun tutuwuhan manufaktur. Nyadiakeun dokuméntasi dina basa Inggris AS $ 15.000

Patarosan ka constructor nu:
Naon ékonomi tina pamakéan tutuwuhan anjeun "tani"?
Kuring moal coba janten palinter, abdi gé méré itungan kasar basajan. itungan pasti ngalakukeun diri teu ngajawab kalawan kuring, abdi teu paduli naon bakal dicandak indikator ti anjeun dina kertas. Nyetél "Farmer" dina modeu rata pamrosésan 5 ton runtah kota. Dina kaluaran 1 ton cai teknis, 1 ton bahan bakar - 25000 rubles, 1 ton gas - 25000 rubles, 2 ton batubara - 2000 rubles. Batubara dibeuleum dina prosés. 50.000 rubles atanapi $ 1,000 elehan finansial per poé. Ku nyoplokkeun waragad, anjeun tiasa cacah dina untung tina 1 mln. Per bulan. Hayu urang malah teu anjog, sarta kanyataan yén kalayan bantuan instalasi, anjeun tiasa poho ngeunaan biaya perusahaan jeung keur gancang recoup pabrik - éta pasti

Patarosan ka constructor nu:
Baraya, sabaraha listrik tiasa didapet ti 1 ton hayam kandang eusi cai 20 - 30%?
1 ton droppings hayam bisa nyadiakeun generator gas 20 kW generator beurang. Saperti dina conto samemehna, ngolah 5 ton kandang hayam, bisa disadiakeun kana perusahaan 100 kW beban konstan. Di dieu téh tabel kalawan bahan generating gas béda

Сырьевой отходВыход газа м.куб. из 1 тонны сырья
Коровий навоз39-51
Навоз КРС, перемешанный с соломой70
Свиной навоз51-87
Овечий навоз70
Птичий помет46-93
Жировая ткань1290
Отходы с мясобойни240-510
ТБО180-200
Фекалии и сточные воды70
Послеспиртовая барда45-95
Биологические отходы производства сахара115
Силос210-410
Картофельная ботва280-490
Свекольный жом29-41
Свекольная ботва75-200
Овощные отходы330-500
Зерно390-490
Трава290-490
Глицерин390-595
Пивная дробина39-59
Отходы, полученные в процессе уборки ржи165
Лен и конопля360
Овсяная солома310
Клевер430-490
Молочная сыворотка50
Кукурузный силос250
Мука, хлеб539
Рыбные отходы300

Nilai ngabandingkeun ékonomi generating listrik dina solar-generator ngajalankeun on suluh solar jeung gas produk tina runtah padet

Стоимость 1 кВтч при работе дизельной электростанции на дизельном топливе Стоимость 1 кВтч при работе дизельной электростанции на генераторном газе из твердых отходов
Стоимость дизельного топлива составляет 30 руб/л Стоимость отходов древесины в среднем составляет 0,14 руб/кг Стоимость ТБО в среднем составляет 0,14 руб/кг
Расход дизельного топлива на 1 кВтч составляет 0,234л Расход твердого топлива на 1 кВтч электроэнергии составляет – 0,7 кг Расход твердого топлива на 1 кВтч электроэнергии составляет – 1,1 кг
1 кВтч обходится 7,00 рублей 1 кВтч обходится 0,10 рубля 1 кВтч обходится 0,16 рубля

Patarosan ka constructor nu:
Dear Igor G .. Kami pleased marios informasi anjeun, tingali salaku salah, tapi anu ageung (teu Hormat) aral téh yén produk tutuwuhan pyrolysis teu sahingga signifikan ka konsumén anu husus bakal nyarita kaayaan atawa agénsi na. Dina prakték dunya, aya salah sahiji conto dimana hukum, presiden administrasi AS wajib ngagunakeun ukur kertas nu dihasilkeun tina bahan daur ulang. Nya kitu, contona, Majelis législatif bakal oblige aula kotana ngan make suluh dijieun tina runtah, tapi! Lenin éta moal kapiran disebut parasit imperialisme, buruk ... Jeung ayeuna, sanajan aya MPs anu ngangkat masalah dina perspektif saméméhna, anu oligarchs minyak salawasna nyogok sagala Sachs atanapi decisive na teu masihan gagasan ieu sadar !!!!!
"Klimov Biro Reka", dina sagala hal, teu nganggap karyana salaku tujuan global ékonomi redistribution. Kuring pribadi bakal senang lamun ngagunakeun alat-alat urang, batur baris ngaronjatkeun posisi finansial sarta jadi ékonomis kuat. I am pisan impressed jeung pamanggih prosvetaniya Lituania dina praktekna realizovanna tani ti Lithuania: ". Komunisme dina perusahaan tunggal" Keur ngahargaan Na, pabrik katelah "Farmer"

Patarosan ka constructor nu:
Hello, upami shredder ka grind bahan baku nepi ka 5 cm. Sabaraha bakal balik kana retort nu (I hartosna sabaraha sleepers kai kudu grind ngeusian retort nu)
Volume reaktor pyrolysis 1 cu. kinerja pabrik gumantung teu dina volume reaktor (a retort nangtung), utamana dina speed hawa feed set (nu mangrupakeun dénsitas bahan atah, konduktivitas termal na, anu buruk suhu jeung pasipatan lianna). Kusabab prosés ngarobah bahan baku téh sinambung tur instalasi otomatis sorangan nangtukeun jumlah suplai tina bahan baku, nalika jeung kumaha carana muka jeung ngabongkar momotanana tina reaktor nu. replenishment reaktor atah lumangsung otomatis tanpa operator manusa ukur monitor jeung kudu nyokot léngkah keur mini tutuwuhan ieu disadiakeun ku bahan baku pikeun ngolah, bahan baku sensor ayana "sounding alarm" lamun tingkat di Hopper kalayan bahan baku nu ditumbuk ti perlu. Ieu ditanggap sakumaha waktu hiji tutuwuhan mimiti sinyal otomatis kontolnogo lamun salila jam teu replenish feed Hopper, kaasup prosés mode eureun. Ieu ensures kuatna parameter kualitas produk ahir, anu kontinuitas prosesna, laju maksimum prosés ngolah bahan atah tanpa sacrificing kualitas outlet produk komérsial. Mun operator nu teu butuh wae Peta umum pikeun ngeusian Hopper kalayan bahan baku ditumbuk, automation pabrik, bakal balik kaluar stopping prosés jeung ngahasilkeun hawa ngurangan lemes dina réaktor jeung ngeureunkeun operasi tutuwuhan. Ngolah bahan baku eureun, dugi sinyal anu ditampi, yén bahan Hopper atah karek replenished, sarta tutuwuhan sorangan bakal ngajalankeun sorangan dina modeu kaluar pikeun ngolah mode sarta terus ngolah bahan baku, dugi deui moal mungkas atanapi operasi tim prinunuditelno operator tutuwuhan moal eureun. tutuwuhan otomatis ogé dimimitian prosés stopping prosés nalika sagala Abnormalitas atawa sawaktos teu aya kamungkinan nyadiakeun keur prosés téhnologis minuhan kaamanan atawa kualitas produk ahir

Patarosan ka constructor nu:
Alat-alat nu pisan metot. Tapi aya salah sahiji sual pohara penting - naha éta positif kacindekan Gos.ekologicheskoy kaahlian? Tanpa dinya, sagala instalasi tutuwuhan treatment sampah téh ampir teu mungkin keur legalize
Dokuméntasi utama (paspor, anu instruksi manual) kana tutuwuhan dipirig ku sertipikat handap:
- Adat Uni Pernyataan Umum ngeunaan Conformity
- Sertipikat adat Uni pikeun jenis produk
- Sertipikat ékologis of conformity tina instalasi pyrolysis "Prometheus" "Prometheus-tani"

modul tutuwuhan Pyrolysis dilengkepan uap-gas Sistim asupan campuran vakum, sistem ieu dites on prototipe teu masihan gagal sarta leaks zat pyrolysis kana lingkungan. Naon ngajadikeun tutuwuhan "Prometheus-tani" salah sahiji pepelakan nu ramah lingkungan di dunya

Patarosan ka constructor nu:
Bageur nawaran reureuh di ngawartosan ti kelas bahaya boga alat-alat perlu urang?
Kelas IV ngeunaan bahaya - fasilitas produksi picilakaeun tina bahaya low

Patarosan ka constructor nu:
What is the maksimum panas méré mini pabrik? teuing?
Kuring geus geus nunjuk kaluar: "The kaluaran kaluaran panas 250 kW, nu nyadiakeun rohangan haneut dina 2000 méter pasagi." itungan dijieun pikeun aula produksi di suhu kamar 20 derajat di lima poé maksimum -40 derajat ker. robah maksimum lamun coolant cai ka 400 kW. Sajaba ti, inasmuch salaku campuran aliran glow-uap utama diolah ku kanal na hawa sejen coolers keur minyak bumi. Diaransemén cooling sistem sistem cooling digabungkeun-siklus, sanajan 100 kW nu aya. Hasilna, 500 kW

Patarosan ka constructor nu:
Patarosan sorbitsionnoy beberesih suluh. Pikeun sabaraha suluh anu diperlukeun malah sorption?
Nalika kaluaran béngsin jeung solar fraksi lampu cairan pyrolysis, alatan inhomogeneity ngeunaan struktur morfologis bahan baku, henteu salawasna hiji lampu produk komoditi sampurna. Meureun aya nuansa konéng, beureum, kopi, turbidity. Sangkan éta suluh atawa balik rahmat sarta transparansi, abdi nyarankeun ka nerapkeun instalasi wajib sorption.

Flowsheets Enumeration ménta minyak bumi kualitas luhur >>maca<<

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah



Runtah pyrolysis tani
Runtah pyrolysis tani



Ngolah runtah Modular pepelakan Prometheus-tani
Модульные мусороперерабатывающие заводы "ПРОМЕТЕЙ-ФЕРМЕР"




Kompanovochnye gambar tutuwuhan PROMETHEUS
Kompanovochnye gambar pepelakan patani PROMETHEUS na review kompléx dumasar kana pyrolysis runtah


Gasifier KLIMOVA - robot dina landfills éliminasi



Gasifiers pas runtah eco tani
Gasifiers pas runtah eco tani


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Instalasi PROMETEY layung distilasi evaporator elektro-1 KI
Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Mini kilang lisah bagian TOT evaporasi pikeun narima suluh
Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular instalasi evaporasi Starlet-1 fractionation atmosfir tina cair oily
Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Установка крекинга ПРОМЕТЕЙ
Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri pabrik KB Klimov Prometheus-minyak runtuyan 3000
minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan Prometheus-Om pikeun regenerasi minyak motor dipake
Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Plant
Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah
Incinerators runtah "Butovka"