Biro Desain Klimov

"Desain Klimov Kantor" - kompléx "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa béda bahan baku jeung runtah

переработка и утилизация отходов на русском переработка и утилизация отходов на китайском переработка и утилизация отходов на арабском переработка и утилизация отходов на хинди индия переработка и утилизация отходов на английском переработка и утилизация отходов на испанском переработка и утилизация отходов на бенгальском Индия переработка и утилизация отходов на португальском переработка и утилизация отходов на японском переработка и утилизация отходов на немецком переработка и утилизация отходов на французском переработка и утилизация отходов на корейском
переработка и утилизация отходов на яванском переработка и утилизация отходов на телугу Индия переработка и утилизация отходов на мратхи Индия переработка и утилизация отходов на вьетнамском переработка и утилизация отходов на тамильском Индия переработка и утилизация отходов на итальянском переработка и утилизация отходов на турецком переработка и утилизация отходов на урду Индия переработка и утилизация отходов на пенджабский переработка и утилизация отходов на украинском переработка и утилизация отходов на гуджарати Индия переработка и утилизация отходов на тайском Тайланд
переработка и утилизация отходов на польском переработка и утилизация отходов на малаяламском Индия переработка и утилизация отходов на каннада Индия переработка и утилизация отходов на азербайджанском переработка и утилизация отходов на фарси Иран переработка и утилизация отходов на суданском переработка и утилизация отходов на пушту Афганистан переработка и утилизация отходов на румынском переработка и утилизация отходов на хауса Нигерия переработка и утилизация отходов на малайском переработка и утилизация отходов на сербском переработка и утилизация отходов на хорватском
переработка и утилизация отходов на узбекском переработка и утилизация отходов на нидерландском переработка и утилизация отходов на синдхи Пакистан переработка и утилизация отходов на индонезийском переработка и утилизация отходов на себуанском переработка и утилизация отходов на венгерском переработка и утилизация отходов на шона Зимбабве переработка и утилизация отходов на чешском переработка и утилизация отходов на малагасийском переработка и утилизация отходов на белорусском переработка и утилизация отходов на филиппинском переработка и утилизация отходов на африкаанском

Pikeun jalma anu teu hoyong mésér BBM mahal

Pendaptaran pikeun partisipasi dina démo pakakas ngadaur mulang

Pikeun consultations awal
klimovigor54@gmail.com
тел. +7(900)-054-0699
с 9-00 до 18-00 (+4 MSK)
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranéhanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov. Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah. mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planét beresih jeung suksés baé anjeun
Nyadar: nu évaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

Numutkeun nu meuli ti sorbents kami nyarankeun yen anjeun kontak: ООО «ЧелКрист»
Адрес: 454087, Россия, г. Челябинск, ул. Мебельная д. 69, оф. 002 Почта: chelkrist@mail.ru
Sampel anu sadia haratis.
Nasehat lengkep disadiakeun ku telepon: 8-951-441-72-60, 8-982-100-16-40.

SORPTION Unit vakum beberesih suluh (block SORPTION).


vakum Unit adsorption purifikasi dipake pikeun brighten suluh darkened, ngaleupaskeun proses oksidasi, nurunkeun kandungan walirang tina suluh.


Dimensi na parameter tina Unit adsorption purifikasi:
1. Panjangna mm. - 2700
2. Rubak mm. - 700
3. luhur, mm. - 2200

Kapasitas ti 5 nepi ka 15 meter kubik per poe. Kakuatan nu dipasang di pamanas listrik pikeun Elmu sarta Teknik bahan baku 3 kW.
Diberesihkeun kinerja gumantung kana gelar kontaminasi suluh jeung sipat kapasitas absorbent of sorbent dipake.
Unit Sorption bisa ditempatkeun di jero rail jeung laut peti.


Aparatur vakum Unit beberesih suluh sorption.

Блок вакуумной сорбционной очистки состоит:
1. Kapasitas 0,5 m? luhur narima bahan baku ti alat pemanasan samemeh sorption.
2. Capsules kalawan sorbent replaceable (5 lembar di kit teh).
3. Визуальные датчики качества очищения топлива.
4. Kapasitas handap 0,5 m? pikeun narima suluh dimurnikeun.
5. Test sarta pangukuran.
6. numput.
7. Kadali kabinet.


Pedaran uin ti beberesih vakum Unit sorption suluh.

Kapasitas luhur narima sorption atah Unit beberesih vakum disambungkeun ngaliwatan selang narima bahan baku jeung tank bahan baku. Selang narima bahan baku ngan bisa turun ngaliwatan tikoro anu kapasitas atah. Ngeusian bahan baku wadahna narima bisa diturunkeun tina Unit pompa vakum sorption atanapi ti hiji pompa feed eksternal. sorption Unit beberesih rohangan hampa boga opat kapsul replaceable kalawan sorbent. Kalima flip kapsul, keur non-stop Unit operasi sorption. Gumantung kana darajat purifikasi diperlukeun boga dua removable nyambungkeun capsules perwujudan: sambungan sajajar jeung serial anu beberesih chamber vakum. Lamun sajajar capsules sambungan circuit, capsules beroperasi sacara mandiri ti nu sejen, kinerja Unit sorption hade. Sambungan runtuyan circuit nu capsules nyadiakeun hade purifikasi bahan baku. Hiji kapsul ieu disimpen 10 liter adsorbent. Saatos ngaropea nu capsules ku sorbent di sorption Unit capsules vakum dijieun ku pompa vakum. Dina peta nu feed vakum retracts sorangan selang logam fleksibel tina wadahna narima bahan baku dina kapsul jeung sorbent nu. The feed atah, sanggeus dialirkeun kana kapsul ku sorbent jeung suluh purifikasi sensor kualitas visual anu akumulasi di tank handap pikeun suluh cleaned. Salaku keusikan wadahna handap, nu produk dimurnikeun ngompa dina wadah ngompa dirancang pikeun produk rengse. Tingkat eusian tina peti keur dikawasa Unit sorption sensor tingkat cairan visual. Salaku ngeusian polutan sorbent jeung awal cukup purifikasi sahiji produk ahir dilumangsungkeun parobahan capsules kalawan sorbent nu. Sababaraha jenis di adsorbents dipake bisa calcined dina suhu nepi ka 700 ° C jeung dipake deui.

Bagian SORPTION vakum beberesih suluh "TOT" (bagian SORPTION).

Bagian vakum sorption beberesih "babeh" geus dipake pikeun brighten suluh darkened, ngaleupaskeun proses oksidasi, nurunkeun kandungan walirang tina suluh.


Dimensi na parameter tina bagian sorption pemurnian "Baby":
1. Panjangna mm. - 4200
2. Rubak. - 760
3. Jangkungna mm. - 2200

Kinerja 8 nepi ka 20 meter kubik per poe. Kakuatan nu dipasang di pamanas listrik pikeun Elmu sarta Teknik teh 4kW atah.
Diberesihkeun kinerja gumantung kana gelar kontaminasi suluh jeung sipat kapasitas absorbent of sorbent dipake.
bagian sorption "Baby" bisa ditempatkeun di jero rail jeung laut peti.


Garis lightening poek jeung turunna indikator eusi walirang bahan bakar jeung parafin.


bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah



Runtah pyrolysis tani
Runtah pyrolysis tani



Ngolah runtah Modular pepelakan Prometheus-tani
Модульные мусороперерабатывающие заводы "ПРОМЕТЕЙ-ФЕРМЕР"




Kompanovochnye gambar tutuwuhan PROMETHEUS
Kompanovochnye gambar pepelakan patani PROMETHEUS na review kompléx dumasar kana pyrolysis runtah


Gasifier KLIMOVA - robot dina landfills éliminasi



Gasifiers pas runtah eco tani
Gasifiers pas runtah eco tani


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Instalasi PROMETEY layung distilasi evaporator elektro-1 KI
Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Mini kilang lisah bagian TOT evaporasi pikeun narima suluh
Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular instalasi evaporasi Starlet-1 fractionation atmosfir tina cair oily
Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Установка крекинга ПРОМЕТЕЙ
Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri pabrik KB Klimov Prometheus-minyak runtuyan 3000
minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan Prometheus-Om pikeun regenerasi minyak motor dipake
Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Plant
Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah
Incinerators runtah "Butovka"