"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.
Nyadar: nu evaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

 Контакты

Конструкторское бюро Климова.


        Главный конструктор
    Климов Игорь Геннадьевич
    E-mail: klimovigor54@gmail.com



        Награждение "Конструкторского бюро Климова"
    лауреат конкурса "ЛУЧШИЕ ТОВАРЫ И УСЛУГИ КУЗБАССА"
    участник всероссийского конкурса
    "100 ЛУЧШИХ ТОВАРОВ РОССИИ"

"Торговый дом КБ Климова" Россия, г. Москва:
ул. Искры, д 31 корп. 1, оф 15 А
Директор торгового дома
Самсонов Петр Александрович
E-mail: klimovigor77@gmail.com
Skype: djlucky50
Тел.: +7(977)-301-6406
Раб.тел.: +7(499)-381-8589

Курсы подготовки операторов
заводов "ПРОМЕТЕЙ-ФЕРМЕР"

Московская обл., г. Сергиев Посад
Руководитель школы
Самсонов Петр Александрович
E-mail: klimovigor77@gmail.com
Тел.: +7(977)-301-6406
Раб.тел.: +7(499)-381-8589

Центральный технический
офис Россия, г. Кемерово:

пр. Строителей бульвар, д. 24
Зам. ген. директора по производству
Иванов Валерий Иванович
E-mail: ivi.2856@yandex.ru
Tel: +7-923-501-0555


Демонстрационный полигон
работы оборудования г. Кемерово

Руководитель полигона
Иванов Валерий Иванович
Tel: +7-923-501-0555
Запись на демонстрационный показ
по предварительному согласию
принимающей стороны.

ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВА КОНСТРУКТОРСКОГО БЮРО КЛИМОВА
MISSION DESIGN BUREAU KLIMOV


bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah "KB KLIMOVA"


Runtah pyrolysis tani
Runtah pyrolysis "tani".


Tutuwuhan ngolah runtah Modular PROMETHEUS CB Klimova
Modular Moussoro-refineries "Prometheus-tani".


Gambar perenah tutuwuhan PROMETHEUS CB Klimova
Gambar perenah tutuwuhan "Prometheus-tani".


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Instalasi PROMETEY layung distilasi evaporator elektro-1 KI
Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Mini kilang lisah bagian TOT evaporasi pikeun narima suluh
Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular instalasi evaporasi Starlet-1 fractionation atmosfir tina cair oily
Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Установка крекинга ПРОМЕТЕЙ
Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri pabrik KB Klimov Prometheus-minyak runtuyan 3000
minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan Prometheus-Om pikeun regenerasi minyak motor dipake
Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Plant
Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah
Incinerators runtah "Butovka"