Biro Desain Klimov

"Desain Klimov Kantor" - kompléx "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa béda bahan baku jeung runtah

переработка и утилизация отходов на русском переработка и утилизация отходов на китайском переработка и утилизация отходов на арабском переработка и утилизация отходов на хинди индия переработка и утилизация отходов на английском переработка и утилизация отходов на испанском переработка и утилизация отходов на бенгальском Индия переработка и утилизация отходов на португальском переработка и утилизация отходов на японском переработка и утилизация отходов на немецком переработка и утилизация отходов на французском переработка и утилизация отходов на корейском
переработка и утилизация отходов на яванском переработка и утилизация отходов на телугу Индия переработка и утилизация отходов на мратхи Индия переработка и утилизация отходов на вьетнамском переработка и утилизация отходов на тамильском Индия переработка и утилизация отходов на итальянском переработка и утилизация отходов на турецком переработка и утилизация отходов на урду Индия переработка и утилизация отходов на пенджабский переработка и утилизация отходов на украинском переработка и утилизация отходов на гуджарати Индия переработка и утилизация отходов на тайском Тайланд
переработка и утилизация отходов на польском переработка и утилизация отходов на малаяламском Индия переработка и утилизация отходов на каннада Индия переработка и утилизация отходов на азербайджанском переработка и утилизация отходов на фарси Иран переработка и утилизация отходов на суданском переработка и утилизация отходов на пушту Афганистан переработка и утилизация отходов на румынском переработка и утилизация отходов на хауса Нигерия переработка и утилизация отходов на малайском переработка и утилизация отходов на сербском переработка и утилизация отходов на хорватском
переработка и утилизация отходов на узбекском переработка и утилизация отходов на нидерландском переработка и утилизация отходов на синдхи Пакистан переработка и утилизация отходов на индонезийском переработка и утилизация отходов на себуанском переработка и утилизация отходов на венгерском переработка и утилизация отходов на шона Зимбабве переработка и утилизация отходов на чешском переработка и утилизация отходов на малагасийском переработка и утилизация отходов на белорусском переработка и утилизация отходов на филиппинском переработка и утилизация отходов на африкаанском

Pikeun jalma anu teu hoyong mésér BBM mahal

Pendaptaran pikeun partisipasi dina démo pakakas ngadaur mulang

Pikeun consultations awal
klimovigor54@gmail.com
тел. +7(900)-054-0699
с 9-00 до 18-00 (+4 MSK)
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranéhanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov. Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah. mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planét beresih jeung suksés baé anjeun
Nyadar: nu évaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

incinerator runtah siri "Butovka".


tehnologi Gasification runtah solid kota nyaeta ku tebih salah sahiji anu pang ngajangjikeun dina watesan aspek lingkungan sarta dampak dina lingkungan. Dina sababaraha kasus dimana perlu - pikeun ngalakonan beberesih tina emisi gas (sanyawaan walirang, klorin atawa fluorine, lebu jeung uap raksa) cleaned gas produk, eta gampang ti gas durukan. Sagala masalah di hawa tiis, anu leutik polumeu.

"Butovka" tungku metoda Dina dipake tina didaur ulang tehnologi runtah gasification perenahna di robah kimiawi teu bisa balik maranehna dina peta ngeunaan suhu luhur: ku akses kawates oksigen rek dipegatkeun generator gas suluh.

Sanggeus proses gasification teu biologis zat aktif dihasilkeun lebu ngabogaan probability density tinggi, anu greatly ngurangan jumlah runtah ngalaman gudang polygons, anu henteu ngabahayakeun kana lingkungan. Ieu bisa dipake dina produksi industri konstruksi.

Kaayaan processing panas dina proceeds proses endothermic make energi eksternal diala ku ngaduruk gas produk, nu geus dipake pikeun mulasara proses.




ciciren tina
incineration
electric
"Butovka-1""Butovka-2""Butovka-3"
jilid
dibeuleum
runtah
mun 2 ton per poemun 5 ton per poemun 12 ton per poe
Dimensi, mm2280х760х40002660х1140х40003040х1520х4000
beurat2200 кг3500 кг6200 кг
Jumlah nu panas per poe4 Гкал10 Гкал24 Гкал
Area lante dipanaskeun, h=3м250 м.кв.625 м.кв.1500 м.кв.
Ongkos, rubles.700 000900 0001500 000

Patarosan kana dipakena incinerators "Butovka".

Patarosan patarosan desainer:
Anjeun tiasa beroperasi incinerator Anjeun soamestno ku imah alat keur ngagolakkeun lokal? Distrik kami mere 6 tysyach MSW batu di densitas 0,55 T / m? = 33 ton, 1.1 ton per poe.
Sumuhun, Anjeun tiasa ngalakukeun kitu, eta palaksanaan metoda pisan katuhu. Anjeun bakal peryogi oven "Butovka-1"

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah



Runtah pyrolysis tani
Runtah pyrolysis tani



Ngolah runtah Modular pepelakan Prometheus-tani
Модульные мусороперерабатывающие заводы "ПРОМЕТЕЙ-ФЕРМЕР"




Kompanovochnye gambar tutuwuhan PROMETHEUS
Kompanovochnye gambar pepelakan patani PROMETHEUS na review kompléx dumasar kana pyrolysis runtah


Gasifier KLIMOVA - robot dina landfills éliminasi



Gasifiers pas runtah eco tani
Gasifiers pas runtah eco tani


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Instalasi PROMETEY layung distilasi evaporator elektro-1 KI
Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Mini kilang lisah bagian TOT evaporasi pikeun narima suluh
Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular instalasi evaporasi Starlet-1 fractionation atmosfir tina cair oily
Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Установка крекинга ПРОМЕТЕЙ
Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri pabrik KB Klimov Prometheus-minyak runtuyan 3000
minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan Prometheus-Om pikeun regenerasi minyak motor dipake
Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Plant
Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah
Incinerators runtah "Butovka"