Biro Desain Klimov

"Desain Klimov Kantor" - kompléx "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa béda bahan baku jeung runtah

переработка и утилизация отходов на русском переработка и утилизация отходов на китайском переработка и утилизация отходов на арабском переработка и утилизация отходов на хинди индия переработка и утилизация отходов на английском переработка и утилизация отходов на испанском переработка и утилизация отходов на бенгальском Индия переработка и утилизация отходов на португальском переработка и утилизация отходов на японском переработка и утилизация отходов на немецком переработка и утилизация отходов на французском переработка и утилизация отходов на корейском
переработка и утилизация отходов на яванском переработка и утилизация отходов на телугу Индия переработка и утилизация отходов на мратхи Индия переработка и утилизация отходов на вьетнамском переработка и утилизация отходов на тамильском Индия переработка и утилизация отходов на итальянском переработка и утилизация отходов на турецком переработка и утилизация отходов на урду Индия переработка и утилизация отходов на пенджабский переработка и утилизация отходов на украинском переработка и утилизация отходов на гуджарати Индия переработка и утилизация отходов на тайском Тайланд
переработка и утилизация отходов на польском переработка и утилизация отходов на малаяламском Индия переработка и утилизация отходов на каннада Индия переработка и утилизация отходов на азербайджанском переработка и утилизация отходов на фарси Иран переработка и утилизация отходов на суданском переработка и утилизация отходов на пушту Афганистан переработка и утилизация отходов на румынском переработка и утилизация отходов на хауса Нигерия переработка и утилизация отходов на малайском переработка и утилизация отходов на сербском переработка и утилизация отходов на хорватском
переработка и утилизация отходов на узбекском переработка и утилизация отходов на нидерландском переработка и утилизация отходов на синдхи Пакистан переработка и утилизация отходов на индонезийском переработка и утилизация отходов на себуанском переработка и утилизация отходов на венгерском переработка и утилизация отходов на шона Зимбабве переработка и утилизация отходов на чешском переработка и утилизация отходов на малагасийском переработка и утилизация отходов на белорусском переработка и утилизация отходов на филиппинском переработка и утилизация отходов на африкаанском

Pikeun jalma anu teu hoyong mésér BBM mahal

Pendaptaran pikeun partisipasi dina démo pakakas ngadaur mulang

Pikeun consultations awal
klimovigor54@gmail.com
тел. +7(900)-054-0699
с 9-00 до 18-00 (+4 MSK)
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranéhanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov. Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah. mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planét beresih jeung suksés baé anjeun
Nyadar: nu évaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.


Gasifier KLIMOVA "eco-tani" - robot dina landfills éliminasi

Gasifiers Klimov Desain Biro pikeun ngaleungitkeun landfills nu dirancang dumasar tatangkalan pyrolysis siri "Farmer", dibere unit pangawasa

Tutuwuhan garis Tata "eco-tani" dina ukuran basa baku tina reaktor nu

УстановкаНаименование реактораДиаметр условный Высота условнаяОбъем условныйЭтажность установки
6 тонн в сутки«ЭКО-ФЕРМЕР-МАЛЫШ»
(code EF 1100)
500 мм1800 мм0,4 м3в 2 уровня
16 тонн в сутки«ЭКО-ФЕРМЕР»
(code EF 1101)
900 мм2000 мм1,3 м3в 2 уровня
20 тонн в сутки«ЭКО-ФЕРМЕР-ПЛЮС»
(code EF 1102)
900 мм3000 мм1,9 м3в 3 уровня
50 тонн в сутки«ЭКО-ФЕРМЕР-МАКС»
(code EF 1103)
1400 мм3000 мм4,6 м3в 3 уровня

Fitur ékologis gasifiers "eco-tani". Purifikasi klorin

The diwangun-di proses pamancar hidrogén klorida. Anu diajukeun pamasangan sagala rupa pausahaan pikeun didaur ulang landfills teu boga alat pikeun ilangna formasi émisi hidrogén klorida. Nembe sumber HCl tungku alokasi baja ngaduruk runtah rumah tangga ku bahan runtah polymeric. Jenis utama runtah nu dihasilkeun maké klorin: botol pepet, tableware disposable, jandéla, peti keur getih sarta internal organ, catheters, tabung keur dahar, keur ngukur alat tekanan, sarung bedah jeung rupi, bedah ban molotok bungkusan keur tablet sarta Pél, . Dinten di Éropa Kulon, masing-masing mobil anyar ngandung kira 16 kg PVC. PVC ieu loba dipaké di pabrik Toys. Daptar (tebih ti lengkep) Toys dijieun tina PVC: boneka, ducklings mandi, inflatable Toys pantai, "kodok", bal, jeung sajabana Sacara umum urang bisa disebutkeun yen dina produksi ampir kabéh "sunda" Toys dipaké PVC. PVC ngahasilkeun loba barang konsumén. Contona, jati (dinya digunakeun pikeun PVC kaku) coverings floor (PVC fléksibel), footwear, kiridit na kartu telepon, alat-alat olahraga jeung alat (bal, alat-alat), pakéan, tas, backpacks, jsb

Ayana di gas flue untreated klorin, sanajan dina konsentrasi leutik tiasa nepi ka tiwasna tanaga pangropéa peralatan. Study klorin sensor kontrol converter klorin pakasaban dipasang di zone karya instalasi "eco-tani". Sensor ngukur eusi klorin dioksida dina hawa jeung leakage sinyal na. Dina pangakuan ayana klorin sinyal setting "tani eco" otomatis ngeureunkeun prosés gasification promptly ngaleungitkeun épék ngarugikeun

karacunan manusa klorin, kabéh gas perang racun dijieun dumasar kana klorin

Тип дозыСпособ измеренияМеханизм воздействияСостояние человекаЗначение
Смертельная доза (LC100, LD100)в целом на организмингаляционнов состоянии покоя100-143 (60 мин) мг/м3
Смертельная доза (LC100, LD100)в целом на организмингаляционнов состоянии покоя2862 (2 мин) мг/м3
Мгновенно-опасная для жизни или здоровья концентрация (IDLH)в целом на организмингаляционнов состоянии покоя3 г/м3

Fitur ékologis gasifiers "eco-tani". Ngaleupaskeun dioxins na furans

Deadly racun dioxin 3.000 kali leuwih bahaya ti klorin! Deadly racun dioxin 3.000 kali leuwih bahaya ti klorin!

Netepkeun "eco-tani" ieu dilengkepan afterburner plasma gas flue. Pevonachalno compressor ngompa sadayana haseup ngaliwatan éta busur ngurangan listrik Unit plasma (plasma obor). The Bulan hawa panas ti 1000 nepi ka 2000 derajat, sapertos nu panas tinggi lengkep ngabalukarkeun karuksakan ieu zat toksik kana salasahiji atomna jeung molekul. Dina kaayaan kieu, gas flue tetep dina 0.1 detik, mangka suhu keur 0,3 detik diréduksi jadi 100 derajat. Alatan super RUPA cooling laju furans na dioxins henteu waktos keur deui ulang dibentuk tina atom jeung molekul. Kusabab keur ulang penampilan 1 kadua kalina diperlukeun na suhu 400 derajat. téhnologis prosés karuksakan rezim dioxins sapertos na furans dina "eco-tani" ngabalukarkeun karuksakan lengkep maranéhna

Ayeuna, dina praktekna, taya nu usaha ngahasilkeun tungku pemanasan sarta daur ulang teu dilengkepan afterburners plasma jeung cooling instan haseup

Ngagunakeun prosés plasma afterburning gas flue

Téhnologi plasma geus maju leuwih 40 taun ka tukang, mangrupakeun prosés kacida efisien dina ngarobah bahan baku partisipasi minimal staf. Gasifier mangrupa alat teknis kompléks nu mibanda kamungkinan parobahan suhu plasma otomatis gumantung kana feedstock jeung kaayaan stabil nu dipikahoyong rubakpita


Operasi plasmatron nu nyetir di gasifier burner eco tani

Prinsip operasi daya plasmatron paling ti sababaraha kW kana sababaraha megawatts, ampir salah na sarua. Antara hiji katoda diwangun ku hiji bahan refractory, sarta intensely tiis anoda, kaduruk listrik arc. Kusabab arc ngabogaan suhu kacida luhurna, ngahontal puluhan rébu tina derajat, nalika arc ngaréaksikeun jeung gas flue téh panas sengit na. Ngaliwatan arc ieu ditiup ku compressor nu - gas durukan plasma, nu hawa bisa ditambahkeun, uap, atawa nu leuwih lengkep. The ionisasi sahiji gas flue, sarta salaku hasilna kaluaran mangrupa kaayaan kaopat zat, disebutna plasma. Dina luhur-kakuatan sejen ditempatkeun sapanjang coil nozzle el.magnity, éta fungsi pikeun nyaimbangkeun kadar sumbu aliran plasma jeung ngurangan maké anoda



Sirah gasifier plasma eco-tani

Sirah plasma. Kekecapan ngamangpaatkeun panas plasma dina 10-100 kali luhur dibandingkeun durukan langsung. Di alam, plasma nu ditempo dina wujud kilat mangsa guludug a

Dinten, sadaya pyrolysis na gasification parabot dijieun di Rusia jeung dipaké di ngolah runtah nu teu boga perlindungan lingkungan, tapi boga sertipikat kaamanan lingkungan sarta idin pikeun ngagunakeun Departemen Rusia tina Lingkungan pikeun daur ulang. Eta meureun cukup pikeun ngahasilkeun maot? Kaséhatan warga kami bakal kaduruk bareng jeung runtah

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah



Runtah pyrolysis tani
Runtah pyrolysis tani



Ngolah runtah Modular pepelakan Prometheus-tani
Модульные мусороперерабатывающие заводы "ПРОМЕТЕЙ-ФЕРМЕР"




Kompanovochnye gambar tutuwuhan PROMETHEUS
Kompanovochnye gambar pepelakan patani PROMETHEUS na review kompléx dumasar kana pyrolysis runtah


Gasifier KLIMOVA - robot dina landfills éliminasi



Gasifiers pas runtah eco tani
Gasifiers pas runtah eco tani


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Instalasi PROMETEY layung distilasi evaporator elektro-1 KI
Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Mini kilang lisah bagian TOT evaporasi pikeun narima suluh
Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular instalasi evaporasi Starlet-1 fractionation atmosfir tina cair oily
Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Установка крекинга ПРОМЕТЕЙ
Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri pabrik KB Klimov Prometheus-minyak runtuyan 3000
minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan Prometheus-Om pikeun regenerasi minyak motor dipake
Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Plant
Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah
Incinerators runtah "Butovka"