Biro Desain Klimov

"Desain Klimov Kantor" - kompléx "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa béda bahan baku jeung runtah

переработка и утилизация отходов на русском переработка и утилизация отходов на китайском переработка и утилизация отходов на арабском переработка и утилизация отходов на хинди индия переработка и утилизация отходов на английском переработка и утилизация отходов на испанском переработка и утилизация отходов на бенгальском Индия переработка и утилизация отходов на португальском переработка и утилизация отходов на японском переработка и утилизация отходов на немецком переработка и утилизация отходов на французском переработка и утилизация отходов на корейском
переработка и утилизация отходов на яванском переработка и утилизация отходов на телугу Индия переработка и утилизация отходов на мратхи Индия переработка и утилизация отходов на вьетнамском переработка и утилизация отходов на тамильском Индия переработка и утилизация отходов на итальянском переработка и утилизация отходов на турецком переработка и утилизация отходов на урду Индия переработка и утилизация отходов на пенджабский переработка и утилизация отходов на украинском переработка и утилизация отходов на гуджарати Индия переработка и утилизация отходов на тайском Тайланд
переработка и утилизация отходов на польском переработка и утилизация отходов на малаяламском Индия переработка и утилизация отходов на каннада Индия переработка и утилизация отходов на азербайджанском переработка и утилизация отходов на фарси Иран переработка и утилизация отходов на суданском переработка и утилизация отходов на пушту Афганистан переработка и утилизация отходов на румынском переработка и утилизация отходов на хауса Нигерия переработка и утилизация отходов на малайском переработка и утилизация отходов на сербском переработка и утилизация отходов на хорватском
переработка и утилизация отходов на узбекском переработка и утилизация отходов на нидерландском переработка и утилизация отходов на синдхи Пакистан переработка и утилизация отходов на индонезийском переработка и утилизация отходов на себуанском переработка и утилизация отходов на венгерском переработка и утилизация отходов на шона Зимбабве переработка и утилизация отходов на чешском переработка и утилизация отходов на малагасийском переработка и утилизация отходов на белорусском переработка и утилизация отходов на филиппинском переработка и утилизация отходов на африкаанском

Pikeun jalma anu teu hoyong mésér BBM mahal

Pendaptaran pikeun partisipasi dina démo pakakas ngadaur mulang

Pikeun consultations awal
klimovigor54@gmail.com
тел. +7(900)-054-0699
с 9-00 до 18-00 (+4 MSK)
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranéhanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov. Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah. mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planét beresih jeung suksés baé anjeun
Nyadar: nu évaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

Proyék "PROMETHEUS" - panarimaan produk petroleum cair runtah sarta mineral


Pamasangan keur pepelakan lengkep pikeun ngolah runtah kana suluh projected Klimov Biro Desain

Pamasangan keur pepelakan lengkep pikeun ngolah runtah kana suluh projected Klimov Biro Desain


Pendekatan téhnologis universal pikeun ngolah runtah kana suluh


Ngolah tipena béda bahan baku pikeun tutuwuhan serbaguna Klimov

Ngolah tipena béda bahan baku pikeun tutuwuhan serbaguna Klimov




Sigana mah nu sampah kota pikeun transformasi kana "emas hideung", lajeng kana bahan bakar solar.

Di dieu geus jumlah runtah kota anu diperlukeun pikeun meunangkeun 1 liter minyak atah sintetik lampu. Minyak lampu di wangunanna nu ngandung nepi ka 80% distillate solar.

Ayeuna teh universal resep ka ngubur runtah sapertos di landfills teu didaur. Sarta dina kanyataanana, 10 kilogram sampah per dinten - sarta hiji apartemen pinuh dilengkepan listrik sarta panas.

Pikeun tanggal, 1 ton processor sampah anu bisa ngahasilkeun $ 500 tina panghasilan net. Ngabayangkeun nyieun kota leutik kalawan populasi 200.000 jiwa, burying 1000 ton runtah poean on landfills maranehanana. Warga kota ieu buang 500 000 dollar unggal poe.

MORE >>>

Systems «POTRAM» solusi global pikeun transformasi sampah

«POTRAM» kaunggulan Complex - na relatif "omnivorous". Saterusna MSW feedstock bisa dipake coals, gambut, sludge minyak, runtah kai, dipake motor jeung industri minyak, washings w / bak d, kai, kai runtah, lignin, selulosa, wastes tatanen, minyak atah, minyak suluh beurat, distillates beurat minyak, aspal, bitumen, ban butut, kertas runtah, kokotor sludge.

MORE >>>


Sagala jinis komplex "POTRAM" daur ulang jeung produksi produk komersial.

Komplex "POTRAM" daur ulang.

Tutuwuhan "Prometheus-tani" pikeun ngolah sagala runtah tatanen. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" keur pepelakan perlakuan runtah. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun ngolah low-kalori batubara coklat.>>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" processing peat. >>>MORE<<<

Tutuwuhan "Prometheus" kai runtah daur ulang (lignin) dina suluh(code 1200/03). >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" daur ulang tina ban jeung produk karet teknis. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" daur ulang tina sludge minyak. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun menta produk komersial.

Komplex "POTRAM" pikeun meunangkeun bahan bakar. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun menta pellets coke. >>>MORE<<<

"Prometheus" tutuwuhan pikeun ngahasilkeun gas (runtuyan 1400) >>>MORE<<<

"Prometheus" tutuwuhan pikeun ngahasilkeun listrik (runtuyan 1500) >>>MORE<<<

Komplex husus "POTRAM".

Komplex "POTRAM" minyak Runtah, minyak suluh, minyak beurat kana suluh solar.>>>MORE<<<

minyak industri tutuwuhan Klimov Biro Reka "Prometheus-minyak" (runtuyan 3000). >>>MORE<<<

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah



Runtah pyrolysis tani
Runtah pyrolysis tani



Ngolah runtah Modular pepelakan Prometheus-tani
Модульные мусороперерабатывающие заводы "ПРОМЕТЕЙ-ФЕРМЕР"




Kompanovochnye gambar tutuwuhan PROMETHEUS
Kompanovochnye gambar pepelakan patani PROMETHEUS na review kompléx dumasar kana pyrolysis runtah


Gasifier KLIMOVA - robot dina landfills éliminasi



Gasifiers pas runtah eco tani
Gasifiers pas runtah eco tani


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Instalasi PROMETEY layung distilasi evaporator elektro-1 KI
Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Mini kilang lisah bagian TOT evaporasi pikeun narima suluh
Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular instalasi evaporasi Starlet-1 fractionation atmosfir tina cair oily
Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Установка крекинга ПРОМЕТЕЙ
Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri pabrik KB Klimov Prometheus-minyak runtuyan 3000
minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan Prometheus-Om pikeun regenerasi minyak motor dipake
Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Plant
Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah
Incinerators runtah "Butovka"