"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.
Nyadar: nu evaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.
Harga Daptar keur pepelakan "Prometheus-tani"<< download. pdf. >>

Tutuwuhan ngolah runtah Modular "Prometheus-patani." CB pepelakan Klimov.

Tutuwuhan treatment sampah Modular "Prometheus-tani".

Tutuwuhan Modular "Prometheus-tani" projected Klimov Desain Biro (panginepan 4205312946 Rusia, Kemerovo, www.potram.ru) jeung dijieun kana tatanan pikeun proses reconstitution ngolah feedstock wae (wastes minyak, runtah padet, runtah karet runtah sarta limbah industri) pikeun menta komoditi tinggi suluh, panas sarta listrik. Mineral oge dina "Prometheus-tani" tutuwuhan bisa diolah teh batubara, peat.


Kabeh tatangkalan "Prometheus-tani" bade liwat modul dasar tina instalasi pyrolysis "patani". Tina modul bisa dirakit komplex tehnologis multi-fungsi kalawan kapasitas 8 ton nepi ka 100 ton unggal poena. Tutuwuhan 'Prometheus-tani "dikembangkeun dina specializations beda, sabab pilihan: on bahan baku (runtah kota, batu bara, gambut, shale) jeung produk ahir (coke, BBM jeung minyak bumi, pangan listrik).

Kiriman mini tutuwuhan "Prometheus-tani" meuli, commissioning jeung latihan staf.

Tutuwuhan boga struktur modular. Pikeun nganterkeun mini tutuwuhan "Prometheus-tani" mana di dunya, nepi ka ngangkut sakabeh tutuwuhan anu dipaketkeun kana salah laut wadahna 40-suku (brand-gandeng: garing Van 40 'DV, High kubus 40' HC, High kubus Usuk Wide 40 'HCPW). Kana datangna wadah angkutan pikeun tujuan, hiji mini pabrik akang di handapeun pengawasan 2 ahli Biro Desain Klimov sarta disiapkeun digawekeun pikeun 5 dinten berpungsi. latihan staf jeung operasi awal produksi pabrik dilumangsungkeun dina kontrak misah handapeun pengawasan 2 ahli Biro Desain Klimov salila 5 dinten gawe.


Kusabab ukuran modul dasar dipilih supaya assembly na bisa dikirimkeun ka situs ngeunaan deployment tina tutuwuhan "Prometheus-tani" ngagunakeun maritim tur rail peti internasional. Hal ieu ngajadikeun tutuwuhan "Prometheus-tani" objek peluncuran rusuh iraha wae titik dina dunya.

fitur di urang mini cyber "Prometheus-tani" yen alat-alat proses kahiji kakeunaan ngabersihan situs disusun kalawan ningkatna KPR, sarta hanggar di ningkatna keur diwangun ngan ngagunakeun sambungan bolted sabudeureun alat proses dipasang. Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyieun kalenturan manufaktur gede sapanjang proyek pikeun upgrades hareup. Upami diperlukeun, sagala sektor hanggar bisa dihapus lokal, tanpa ngagunakeun patri, tanpa ngaruksak rakitan sakabeh sarta ngajanggelek nurutkeun kabutuhan tehnologis. fitur ieu desain teh assembly of kami mini cyber "Prometheus-tani" dina spite tina Jumlah floors tina struktur wangunan, ngamungkinkeun keur ngaleupas dina urutan ngabalikkeun sagala kompleks tehnologis immersed dina hiji wadah na dipasang dina situs anyar mana di dunya salila sawatara poe tanpa pamakean gawe las.

Klasifikasi tutuwuhan treatment sampah "Prometheus-tani"

pabrikpikeun incinerationpikeun bahan bakarresepsi
gas pikeun
refueling
mobil
keur
ngahasilkeun listrik-
tanaga
keur
tina resi
Bahan bakar jeung listrik-
tanaga
pabrik Prometheus-tani-nak
3 ton per poe
(code PF 1101)(code PF 1201)(code PF 1401)(code PF 1501)(code PF 1601)
pabrik Prometheus-tani
8 ton per poe
(code PF 1102)(code PF 1202)(code PF 1402)(code PF 1502)(code PF 1602)
pabrik Prometheus-tani PLUS
10 ton per poe
(code PF 1103)(code PF 1203)(code PF 1403)(code PF 1503)(code PF 1603)
pabrik Prometheus-tani PLUS-2
20 ton per poe
(code PF 1104)(code PF 1204)(code PF 1404)(code PF 1504)(code PF 1604)
pabrik Prometheus-tani-MAX
25 ton per poe
(code PM 2101)(code PM 2201)(code PM 2401)(code PM 2501)(code PM 2601)
pabrik Prometheus-tani-MAX-2
50 ton per poe
(code PM 2102)(code PM 2202)(code PM 2402)(code PM 2502)(code PM 2602)
pabrik Prometheus-tani-MAX-3
75 ton per poe
(code PM 2103)(code PM 2203)(code PM 2403)(code PM 2503)(code PM 2603)
pabrik Prometheus-tani-MAX-4
100 ton per poe
(code PM 2104)(code PM 2204)(code PM 2404)(code PM 2504)(code PM 2604)

pikeun bahan baku:

Subseries pikeun ngolah tipena beda bahan baku:
Subgroup 01 - pikeun daur ulang tina padet;
Subgroup 02 - pikeun daur ulang tina ban dipake;
Subgroup 03 - pikeun ngolah runtah kai, lignin;
Subgroup 04 - pikeun ngolah batubara, shale;
Subgroup 05 - pikeun ngolah lahan gambut, pabrik treatment sampah sludge;
Subgroup 06 - pikeun ngolah plastik;
Subgroup 07 - pikeun daur ulang tina minyak motor dipake;
Subgroup 08 - pikeun sludge minyak processing;
09 pikeun minyak suluh, tar cair minyak beurat;
Subgroup 10 - pikeun ngolah minyak, gas condensate.

Presentasi Plant Prometheus-tani.

Pedaran tur operasi tina tani instalasi pyrolysis.

Nawiskeun tutuwuhan Prometheus-tani.

Proyek pedaran AND FEASIBILITY diajar modular pyrolysis tatangkalan PROMETHEUS.

Draf tani jeung diajar FEASIBILITY meunangkeun pupuk tina runtah organik.

Komplex POTRAM daur ulang tina ban jeung barang karet industri.

Daur ulang runtah plastik dina PROMETEY pyrolysis kompleks.

analisis komparatif.

Kapadetan bulk tina sampah jeung runtah bahan.

Jumlah cair pyrolysis dicandak ti rupa runtah.

Komersial processing tawaran MSW kana bahan bakar jeung listrik.

Komersial tawaran ngolah batubara di suluh, panas, listrik.

Processing tawaran gambut komersial kana listrik jeung pupuk.

Komersial tawaran ngolah sludge tutuwuhan treatment sampah kana listrik jeung pupuk.

Komersial processing tawaran sludge kana bahan bakar jeung listrik.

Kaunggulan tina tutuwuhan modular "Prometheus-tani"

Kaunggulan bahan baku tutuwuhan modular "Prometheus-tani".

Kauntungannana bahan baku dina kanyataan yen sumber bahan baku moal ngajalankeun kaluar salami bakal aya peradaban. aktivitas manusa runtah-haratis teu nyata. Ieu bahan baku bakal salawasna jadi biaya panghandapna, produk kualitas luhur anu dijieunna tina kanyataan yen "sacara harfiah bohong handapeun suku anjeun," teu merlukeun produksi husus.

Kaunggulan Desain tutuwuhan modular "Prometheus-tani".

  • Kabeh tatangkalan modular aya dina konstruksi sectional, gampang disimpen dina dimensi dina rail jeung laut peti 20- jeung 40-suku.
  • Modul tatangkalan teu boga yayasan, dijieun dina grounds sorangan, ngurangan biaya pabrik. Yayasan dina prakna bisa jadi nepi ka 2/3 tina biaya alat-alat atawa hiji sakabeh tutuwuhan.
  • Tutuwuhan Modular jeung bagian maranehanana anu nempatkeun kana operasi successively, ngurangan hiji-off investasi di mangrupakeun akusisi ti pabrik sababaraha kali. Bari modul saterusna anu dipasang, kahiji dipasang geus mere mangpaat ekonomis pikeun perusahaan teh. Ku lantaran kitu kasebut nyaeta dimungkinkeun pikeun ngurangan investasi di sababaraha kali. Kapasitas jeung produksi cutbacks di pabrik bisa kalayan gampang adaptasi jeung conjecture pasar.
  • Tutuwuhan Modular gampang ditingkatkeun dina kamajuan ilmiah sarta teknis di handap. Taya bahaya nu iwal Peta ieu diasupkeun di pabrik, anjeunna jeung tehnologi na geus leungit. Jeung modernisasi bagian komponen na atanapi titik teu eureun karya sakabeh tutuwuhan.
  • Bagian tina tutuwuhan modular ganti subjected ka pangropea eureun rencanana, teu ngeureunkeun siklus produksi perusahaan teh.
  • Tutuwuhan Modular bisa dipindahkeun, teu mungkin pikeun tutuwuhan cicing, upami perlu.
  • Rapid deployment tutuwuhan modular dina rupa bumi wae.

Kaunggulan tehnologis tutuwuhan modular "Prometheus-tani".

  • Anjeun tiasa nyieun ampir sagala Proses pemurnian minyak jeung daur ulang tina unit modular.
  • Kabeh tehnik ngolah digambarkeun tur lengkep dina website: www.potram.ru
  • Tutuwuhan "Prometheus-Farmer" - hiji tehnologi unik pikeun ngolah runtah padet.
  • Tutuwuhan "Prometheus-Farmer" - hiji instalasi multifunctional. Gumantung kana versi nu tiasa didapet, cair jeung padet suluh, gas, panas, sarta listrik tanpa polusi lingkungan sarta emisi picilakaeun.
  • Pamasangan mobile teu dihijikeun ka hiji tempat, iraha wae tiasa dilumangsungkeun panyabutan na ngarenah tutuwuhan "Prometheus-tani" di wewengkon lianna.
  • Tutuwuhan "Prometheus-tani" boga desain modular nu ngamungkinkeun pikeun ngaronjatkeun produksi tanpa waragad finansial badag.
  • Pikeun sakabeh tatangkalan varian "Prometheus-patani" merlukeun runtah nu teu merlukeun hiji diurutkeun husus, nyaeta derogating Pergaulan tanpa waragad finansial badag.
  • Hiji perwujudan tina tutuwuhan "Prometheus-tani" pikeun produksi bahan bakar sintetik ngamungkinkeun pikeun menta sasmita beda bahan bakar.

Kauntungan finansial jeung ekonomi tutuwuhan modular "Prometheus-tani".

  • Commissioning rusuh unit modular.
  • Balik tinggi dina tutuwuhan modular - teu leuwih ti 6 bulan ti ngawitan konstruksi.
  • Profitability tinggi proses unit modular - ti 100 nepi ka 300 persen.
  • Beaya rendah of utilization suluh.
  • Daur ulang runtah kalawan waragad saeutik.
  • Harga low produksi bahan bakar motor sintetik.

Analisis kalapa tutuwuhan modular "Prometheus-tani" kalayan teknologi alternatif.

  • Tehnologi kaayaan di recovery na daur ulang runtah MSW ngaliwatan konversi (bahan baku) kana kaayaan agregat tina zat: gas, cair, atawa padet. Ngurangan nepi ka standar internasional ngeunaan emisi kana lingkungan ti, contona, ngaduruk landfills atanapi-hawa tiis pyrolysis. Tutuwuhan 'Prometheus-patani "teu ngakibatkeun ngarugikeun ka lingkungan, nu dikonfirmasi ku laboratorium lingkungan internasional di Kanada, Toronto. Hiji studi di-jero tina tutuwuhan "Prometheus-tani" Akademi Elmu ngeunaan Vietnam, Bandung. Hasil anu dikaluarkeun hiji pamadegan positif recommending yen Akademi Elmu ngeunaan Vietnam tutuwuhan "Prometheus-patani" pikeun palaksanaan universal di Vietnam.
  • Tutuwuhan sarupa ngidinan pikeun menta listrik jeung panas, tapi, kontras jeung pepelakan 'Prometheus-patani "teu dirancang pikeun nampa suluh.
  • pesaing instalasi nu dipasang langsung dina situs na di mangsa nu bakal datang teu bisa dipindahkeun kana taneuh. instalasi tur mesek of consuming ngalibatkeun waragad luhur.
  • Volume produksi ditangtukeun dina tahap desain proyek. Upami diperlukeun, nambahan jumlah bahan baku didaur atawa spesies merlukeun instalasi atawa jangka panjang modernisasi anyar pakakas.
  • Paling sistem nu dirancang pikeun ngolah ukur jenis nu tangtu runtah.
  • Pas MSW olahan ukur dina tipe tangtu energi. Changeover rusuh pakakas mungkin.
  • Pikeun tanggal, biaya pabrik "Prometheus-tani" 2 kali handap di ongkos, sarta 2 kali leuwih luhur ti kinerja pabrik sarupa di manufaktur Cina.

Prospek pikeun pamakean modular mini tatangkalan "Prometheus-tani".

  • processing kapasitas ngawangun-up taunan feedstock nu.
  • Palaksanaan proyek di sagala rupa wewengkon di Rusia jeung di dunya.
  • ekspansi geografi jualan produk dijieun dina proyek.
  • extension base feedstock.
  • Nyieun sistem mobile otonom pikeun ngolah bahan awal beda.
  • Nyieun hiji stand-nyalira komplex padumukan keur dipake dina sektor padumukan.

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah "KB KLIMOVA"


Runtah pyrolysis "tani".


Modular Moussoro-refineries "Prometheus-tani".


Gambar perenah tutuwuhan "Prometheus-tani".


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah "Butovka"