"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.

tutuwuhan ngolah runtah Modular "PROMETHEUS-FARMER".

tutuwuhan treatment sampah Modular PROMETHEUS-FARMER.

tutuwuhan Modular PROMETHEUS-tani kantor design Klimov dirancang jeung dijieun pikeun urutan nyieun deui proses tehnologis tina sagala bahan baku (minyak runtah, limbah padet, runtah karet runtah sarta limbah industri) pikeun menta suluh kualitas luhur komoditi, panas tur listrik. Oge dina PROMETHEUS-tani tutuwuhan bisa ngadaur mulangkeunana mineral batubara, peat.


Kabeh tatangkalan "PROMETHEUS-tani" bade liwat modul dasar tina instalasi pyrolysis "patani". Tina modul bisa dirakit komplex tehnologis multi-fungsi kalawan kapasitas 8 ton nepi ka 100 ton unggal poena. Tutuwuhan PROMETHEUS-tani dirancang pikeun specializations beda, sabab pilihan: on bahan baku (runtah kota, batu bara, gambut, shale) jeung produk ahir (coke, BBM jeung minyak bumi, pangan listrik).

Kiriman a mini pabrik PROMETHEUS-tani meuli, commissioning jeung latihan tanaga.

Tutuwuhan boga struktur modular. Pikeun nganteurkeun hiji mini pabrik "PROMETHEUS-tani" mana di dunya, nepi ka ngangkut sakabeh tutuwuhan anu dipaketkeun kana salah laut wadahna 40-suku (brand-gandeng: garing Van 40 'DV, High kubus 40' HC, High kubus Usuk Wide 40 'HCPW). Kana datangna wadah angkutan pikeun tujuan, hiji mini pabrik akang di handapeun pengawasan 2 ahli Biro Desain Klimov sarta disiapkeun digawekeun pikeun 5 dinten berpungsi. latihan staf jeung operasi awal produksi pabrik dilumangsungkeun dina kontrak misah handapeun pengawasan 2 ahli Biro Desain Klimov salila 5 dinten berpungsi.


Kusabab ukuran modul dasar dipilih supaya assembly na bisa dikirimkeun ka situs tutuwuhan deployment PROMETHEUS-tani ngagunakeun maritim tur rail peti internasional. Hal ieu ngajadikeun tutuwuhan PROMETHEUS-tani gancang ngajalankeun situs mana di dunya.

fitur di urang mini cyber "PROMETHEUS-tani" yen alat proses kahiji kakeunaan ngabersihan situs disusun kalawan ningkatna KPR, sarta hanggar di ningkatna keur diwangun ngan ngagunakeun sambungan bolted sabudeureun alat proses dipasang. Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyieun kalenturan manufaktur gede sapanjang proyek pikeun upgrades hareup. Upami diperlukeun, sagala sektor hanggar bisa dihapus lokal, tanpa ngagunakeun patri, tanpa ngaruksak rakitan sakabeh sarta ngajanggelek nurutkeun kabutuhan tehnologis. fitur ieu desain teh assembly of kami mini cyber "PROMETHEUS-tani" dina spite tina Jumlah floors tina struktur wangunan, ngamungkinkeun keur ngaleupas dina urutan ngabalikkeun sagala kompleks tehnologis immersed dina hiji wadah na dipasang dina situs anyar mana di dunya salila sawatara poe tanpa pamakean gawe las.

Klasifikasi tutuwuhan treatment sampah PROMETHEUS-FARMER

Factories For incineration To receive fuel and lubricants Getting gas for refueling cars To generate electricity To receive fuel and power
8 tons per day(code PF 1102)(code PF 1202)(code PF 1402)(code PF 1502)(code PF 1602)
10 tons per day(code PF 1103)(code PF 1203)(code PF 1403)(code PF 1503)(code PF 1603)
20 tons per day(code PF 1104)(code PF 1204)(code PF 1404)(code PF 1504)(code PF 1604)
25 tons per day(code PM 2101)(code PM 2201)(code PM 2401)(code PM 2501)(code PM 2601)
50 tons per day(code PM 2102)(code PM 2202)(code PM 2402)(code PM 2502)(code PM 2602)
75 tons per day(code PM 2103)(code PM 2203)(code PM 2403)(code PM 2503)(code PM 2603)
100 tons per day(code PM 2104)(code PM 2204)(code PM 2404)(code PM 2504)(code PM 2604)

ngembangkeun produk
download

Instalasi pyrolysis jeung runtah tatangkalan ngolah "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Masang pyrolysis "FARMER"


Refineries Modular Moussoro "PROMETHEUS-FARMER".


Instalasi evaporasi mini refineries


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily.