"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.
Nyadar: nu evaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

Harga Daptar "Prometheus-tani"<< download. pdf. >>

Netepkeun pyrolysis runtah "tani"


Tujuan tina runtah pyrolysis "tani".

Masang pyrolysis "tani" Klimov Biro Desain dikembangkeun pikeun nutupan kaperluan patani sarta usaha leutik dina panas, bengsin, BBM solar jeung listrik, sarta miceun didaur ulang runtah rumah tangga maranehanana jeung runtah perusahaan teh. Kukituna ngaronjatna Profitability produk komoditi dihasilkeun ku ngurangan waragad produksi miboga energi. Masang pyrolysis "tani" desain unik ngamungkinkeun pererabatyvt nanaon runtah di alam fisikna bandung: runtah padet tur cair. runtah cair nu bisa perererabatyvat masang ngawengku: minyak otomotif runtah, minyak suluh, sludge asam, sludge minyak.

Tutuwuhan garis Tata "tani" dina ukuran basa baku tina reaktor nu.

instalasireaktor ngaranDiameter ti kondisional Jangkungna tina kondisionalVolume kondisionalfloors instalasi
3 ton per poeFarmer
(code F 1100)
500 1800 0,4 3tingkat 2
8 ton per poeFarmer
(code F 1101)
900 2000 1,3 3tingkat 2
10 ton per poeFarmer PLUS
(code F 1102)
900 3000 1,9 3tingkat 3
25 ton per poeFarmer-MAX
(code F 1103)
1400 3000 4,6 3tingkat 3

install "Patani" gambar.


Fitur ningkatna panempatan sarta operasi "tani".

"Farmer" netepkeun reaktor nu tiasa beroperasi dina genep modus, husus tuning on produk popular dina output:
- 100% cair minyak bumi;
- 50% cair minyak bumi 50% gas produser;
- 100% gas produser;
- 50% gas produser 50% char (areng);
- 100% char (areng);
- 50% char (areng) 50% cair minyak bumi.

Unit setting reaktor geus a diwangun dina cai (minyak) kaos. Dina kaluaran kaluaran panas 250 kW, nu nyadiakeun lingkungan haneut dina 2000 sq.m..

Akses ka burners sahiji bagian pyrolysis tina Unit reaktor bisa dipasang dina ningkatna di salah sahiji tilu posisi: hareup, katuhu, ka kenca.

Transporters bahan loading na unloading coke boga darajat kabebasan tina 270 derajat relatif ka sumbu vertikal of reaktor nu. arah susunan conveyor henteu gumantung kana posisi anu relatif ka unggal lianna. Transporters bisa ngarobah sudut lokasina mun cakrawala ti 15 nepi ka 60 derajat inclination sarta ngarobah panjangna ku nambahkeun inserts. Runtah Recyclable kudu tos comminuted kana lembar ukuran pikeun ngeunaan 50 mm.

Kaunggulan desain ieu nyieun mungkin pikeun nampung instalasi pyrolysis area mana wae congested of nasabah, ngawangun modul hiji kana hiji workflow aya. Salaku conto tangtu: Saha meuli "Prometheus-tani" na hayang ningkatkeun kakuatan nu make pabrik badag, "Prometheus-tani" geus ditambahkeun ka rante produksi salaku setting ngaleupaskeun cai tina sampah, ngadaur mulang deui lebu garing dina reaktor badag utama, laju daur ulang naek runtah padet.

The presentasi pabrik "Prometheus-tani".

Pedaran tur operasi tina tani instalasi pyrolysis.

Nawiskeun tutuwuhan Prometheus-tani".

Proyek pedaran AND FEASIBILITY diajar modular pyrolysis tatangkalan PROMETHEUS.

Draf tani jeung diajar FEASIBILITY meunangkeun pupuk tina runtah organik.

Komplex POTRAM daur ulang tina ban jeung barang karet industri.

Daur ulang runtah plastik dina PROMETEY pyrolysis kompleks.

analisis komparatif.

Kapadetan bulk tina sampah jeung runtah bahan.

Jumlah cair pyrolysis dicandak ti rupa runtah.

Komersial processing tawaran MSW kana bahan bakar jeung listrik.

Komersial tawaran ngolah batubara di suluh, panas, listrik.

Processing tawaran gambut komersial kana listrik jeung pupuk.

Komersial tawaran ngolah sludge tutuwuhan treatment sampah kana listrik jeung pupuk.

Komersial processing tawaran sludge kana bahan bakar jeung listrik.

Prototipe mimiti instalasi pyrolysis "tani" - bagian pyrolysis "TOT".


Patarosan dina instalasi aplikasi "tani"

Patarosan ka constructor nu:
Dupi abdi tiasa nganggo "Prometheus-tani" mini tutuwuhan ngurangan waragad perusahaan ka "nol"?
Eta pisan sababna naha urang geus undertaken pikeun nerapkeun proyek. Urang kudu meakkeun leuwih pikeun-kauntungan wangunan, nu meakeun listrik bulan ka $ 1,000, ditambah waragad pikeun kempelan sampah, sarta dina mangsa waragad pemanasan nu ditambahkeun kana $ 800 per bulan. Ieu kahayang urang pikeun ngaleungitkeun barang ongkos teu perlu. Tujuan ieu meunang panas, listrik, teu bakal ngadek, salaku ku-produk ka sadaya gaduh kualitas luhur suluh motor keur tutumpakan maranehanana.

Patarosan ka constructor nu:
Kumaha anjeun tiasa earn ku ngagunakeun mini tutuwuhan "Prometheus-patani"?
Meureun loba cara. Dubbed hiji hal nyata yen kuring sunk kana sirah kuring: I meunang panggero ti tani Lituania, nyaho naon CB mah kalibet, sarta ku kabaran kareueus, ceuk kuring: ". Igor, abdi cicing handapeun komunisme" Kuring nanya ka manehna keur ngabejaan naon anjeunna hartina lamun anjeunna nyebutkeun yen "hirup dina komunisme." Cenah, ngan kitu loba duit nu anjeunna nempatkeun eta nowhere. Sarta eta kabeh dimimitian ku kanyataan yen anjeunna salah sahiji mimiti masang sorangan dina tegalan kuring pikeun ngahasilkeun gas tina sampah na runtah, nyolok teh Generators solar. Diwangun imah kaca jeung imah kaca di utama, eta 90% biaya, nutupan biaya panas sarta listrik pikeun nyieun kaayaan pikeun pertumbuhan gancang tina tutuwuhan. Kaos tina caina tiis mesin solar dina kaca mimiti nampa panas ti Generators sarta ngahasilkeun cahaya. Sarta sakabeh ieu dina muatan abdi. Ieu mimiti tumuwuh budaya basajan: lobak, bawang, apu jeung saterusna. Kuring dipak na dibikeun di supermarket. Saban poe, maranehna buka supermarket kuring duit, tapi pernah bakal mayar ngan gaji ka pagawe. Lajeng anjeunna mimiti butuh duit keur panarimaan sampah ti kabayang 1 panumpang umum - 1 dollar. Hasilna, duit kuring gaduh kitu loba nu malah meuli tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu sarta kiwari oge ngahasilkeun hydrofoils laut modern. komunisme mah boga eta duit anu gerak dina hiji arah: nuju kuring. Kabeh mayar kuring, Aku for teu nanaon atanapi saha, sarta ulah ceurik.

Patarosan ka constructor nu:
Urang Spetsavtohozyaystvo jasa pembuangan limbah rumah tangga kota di TPA kota. Pikeun bahan baku, urang kudu salempang teu perlu, cukup keur 100 taun, urang masih mibanda keur anjeunna jeung perlu mayar. Di parusahaan urang kudu sagala parabot gawe logam-jeung staf profesional luyu, tiasa urang Sunan Gunung Djati nyieun parabot nurutkeun gambar anjeun, pikeun kaperluan maranehanana? Dina kontrol anjeun, konfigurasi jeung latihan. Hal ieu pikabitaeun pikeun ngurangan overhead sahiji perusahaan anu, pikeun ngeureunkeun wasting panas, listrik sarta ngayakeun suluh.
Praktek ieu loba usaha, eta pisan mangpaatna. Simpen jobs, ngurangan biaya produk rengse. Pausahaan lokasina mancanagara ulah aya adat "masalah" dina rarancang jeung waktu pangiriman tabungan kauangan pangiriman peralatan. Pikeun pilihan gawe babarengan ieu kami nyadiakeun hiji lisensi hiji-waktos keur produksi pabrik "Farmer". Urang nyadiakeun susunan lengkep dokumentasi rarancang pikeun tutuwuhan manufaktur. Nyadiakeun dokumentasi dina basa Inggris 15000 dollar AS.

Patarosan ka constructor nu:
Naon tabungan tina pamakean tutuwuhan anjeun "tani"?
Kuring moal coba janten palinter, abdi ge mere itungan kasar basajan. itungan pasti ngalakukeun diri teu ngajawab kalawan kuring, abdi teu paduli naon bakal dicandak indikator ti anjeun dina kertas. Nyetel "Farmer" dina modeu rata pamrosesan 5 ton runtah kota. Dina kaluaran 1 ton cai teknis, 1 ton bahan bakar - 25000 rubles, 1 ton gas - 25000 rubles, 2 ton batubara - 2000 rubles. Batubara dibeuleum dina proses. 50.000 rubles atanapi $ 1,000 elehan finansial per poe. Ku nyoplokkeun waragad, anjeun tiasa cacah dina untung tina 1 mln. Per bulan. Hayu urang malah teu anjog, sarta kanyataan yen kalayan bantuan instalasi, anjeun tiasa poho ngeunaan biaya perusahaan jeung keur gancang recoup pabrik - eta pasti.

Patarosan ka constructor nu:
Baraya, sabaraha listrik tiasa didapet ti 1 ton hayam kandang eusi cai 20 - 30%?
1 ton droppings hayam bisa nyadiakeun generator gas 20 kW generator beurang. Saperti dina conto samemehna, ngolah 5 ton kandang hayam, bisa disadiakeun kana perusahaan 100 kW beban konstan. Di dieu teh tabel kalawan bahan generating gas beda.

runtah atahNgahasilkeun meter kubik gas. 1 ton bahan baku
kandang sapi39-51
Sapi dung dicampurkeun jeung jarami70
kandang babi51-87
kandang domba70
droppings manuk46-93
jaringan lemak1290
Runtah ti myasoboyni240-510
runtah rumah tangga180-200
Faeces na wastewater70
DDGS45-95
Runtah produksi gula biologis115
silage210-410
tops bentang280-490
bubur bit29-41
bit greens75-200
runtah sayur330-500
paparean390-490
jukut290-490
gliserol390-595
ira Brewer urang39-59
Wastes dihasilkeun nalika meresihan Rye165
Flax na hemp360
jarami oat310
samanggi430-490
whey50
silage jagong250
Tipung, roti539
runtah lauk300

Nilai ngabandingkeun ekonomi generating listrik dina solar-generator ngajalankeun on suluh solar jeung gas produk tina runtah padet.

Biaya 1 kW di solar kakuatan solar Biaya 1 kW lamun dipake dina gas generating kakuatan solar tina runtah padet
Biaya suluh solar geus 30 rubles / liter Biaya runtah kayu anu rata-rata 0,14 / kg MSW ngarugikeun rata-rata 0,14 / kg
Konsumsi BBM solar per 1 kWh nyaeta 0,234l Konsumsi BBM solid per 1 kW listrik - 0,7 Kg Konsumsi BBM solid per 1 kW listrik - 1.1 Kg
1kWh waragad ruble 7,00 1 kWh waragad ruble 0,10 1 kWh waragad ruble 0,16

Patarosan ka constructor nu:
Dear Igor G .. Kami pleased marios informasi anjeun, tingali salaku salah, tapi anu ageung (teu Hormat) aral teh yen produk tutuwuhan pyrolysis teu sahingga signifikan ka konsumen anu husus bakal nyarita kaayaan atawa agensi na. Dina praktek dunya, aya salah sahiji conto dimana hukum, presiden administrasi AS wajib ngagunakeun ukur kertas nu dihasilkeun tina bahan daur ulang. Nya kitu, contona, Majelis legislatif bakal oblige aula kotana ngan make suluh dijieun tina runtah, tapi! Lenin eta moal kapiran disebut parasit imperialisme, buruk ... Jeung ayeuna, sanajan aya MPs anu ngangkat masalah dina perspektif samemehna, anu oligarchs minyak salawasna nyogok sagala Sachs atanapi decisive na teu masihan gagasan ieu sadar !!!!!
"Klimov Biro Reka", dina sagala hal, teu nganggap karyana salaku tujuan global ekonomi redistribution. Kuring pribadi bakal senang lamun ngagunakeun alat-alat urang, batur baris ngaronjatkeun posisi finansial sarta jadi ekonomis kuat. I am pisan impressed jeung pamanggih prosvetaniya Lituania dina praktekna realizovanna tani ti Lithuania: ". Komunisme dina perusahaan tunggal" Keur ngahargaan Na, pabrik katelah "Farmer".

Patarosan ka constructor nu:
Hello, upami shredder ka grind bahan baku nepi ka 5 cm. Sabaraha bakal balik kana retort nu (I hartosna sabaraha sleepers kai kudu grind ngeusian retort nu).
Volume reaktor pyrolysis 1 cu. kinerja pabrik gumantung teu dina volume reaktor (a retort nangtung), utamana dina speed hawa feed set (nu mangrupakeun densitas bahan atah, konduktivitas termal na, anu buruk suhu jeung pasipatan lianna). Kusabab proses ngarobah bahan baku teh sinambung tur instalasi otomatis sorangan nangtukeun jumlah suplai tina bahan baku, nalika jeung kumaha carana muka jeung ngabongkar momotanana tina reaktor nu. replenishment reaktor atah lumangsung otomatis tanpa operator manusa ukur monitor jeung kudu nyokot lengkah keur mini tutuwuhan ieu disadiakeun ku bahan baku pikeun ngolah, bahan baku sensor ayana "sounding alarm" lamun tingkat di Hopper kalayan bahan baku nu ditumbuk ti perlu. Ieu ditanggap sakumaha waktu hiji tutuwuhan mimiti sinyal otomatis kontolnogo lamun salila jam teu replenish feed Hopper, kaasup proses mode eureun. Ieu ensures kuatna parameter kualitas produk ahir, anu kontinuitas prosesna, laju maksimum proses ngolah bahan atah tanpa sacrificing kualitas outlet produk komersial. Mun operator nu teu butuh wae Peta umum pikeun ngeusian Hopper kalayan bahan baku ditumbuk, automation pabrik, bakal balik kaluar stopping proses jeung ngahasilkeun hawa ngurangan lemes dina reaktor jeung ngeureunkeun operasi tutuwuhan. Ngolah bahan baku eureun, dugi sinyal anu ditampi, yen bahan Hopper atah karek replenished, sarta tutuwuhan sorangan bakal ngajalankeun sorangan dina modeu kaluar pikeun ngolah mode sarta terus ngolah bahan baku, dugi deui moal mungkas atanapi operasi tim prinunuditelno operator tutuwuhan moal eureun. tutuwuhan otomatis oge dimimitian proses stopping proses nalika sagala Abnormalitas atawa sawaktos teu aya kamungkinan nyadiakeun keur proses tehnologis minuhan kaamanan atawa kualitas produk ahir.

Patarosan ka constructor nu:
Alat-alat nu pisan metot. Tapi aya salah sahiji sual pohara penting - naha eta positif kacindekan Gos.ekologicheskoy kaahlian? Tanpa dinya, sagala instalasi runtah solid keur legitimize ampir teu mungkin.
Dokumentasi utama (paspor, anu instruksi manual) kana tutuwuhan dipirig ku sertipikat handap:
- Adat istiadat Uni Pernyataan Umum ngeunaan Conformity;
- Adat istiadat Uni sertipikat keur tipe produksi;
- sertipikat ekologis of conformity tina instalasi pyrolysis "Prometheus" "Prometheus-patani".

modul tutuwuhan Pyrolysis dilengkepan uap-gas Sistim asupan campuran vakum, sistem ieu dites on prototipe teu masihan gagal sarta leaks zat pyrolysis kana lingkungan. Naon ngajadikeun tutuwuhan "Prometheus-tani" salah sahiji pepelakan nu ramah lingkungan di dunya.

Patarosan ka constructor nu:
Bageur nawaran reureuh di ngawartosan ti kelas bahaya boga alat-alat perlu urang?
Kelas IV ngeunaan bahaya - fasilitas produksi picilakaeun tina resiko low.

Patarosan ka constructor nu:
What is the maksimum panas mere mini pabrik? teuing?
: "The kaluaran kaluaran panas 250 kW, nu nyadiakeun rohangan haneut dina 2000 meter pasagi." Itungan dijieun pikeun aula produksi di suhu kamar 20 derajat di lima poe maksimum -40 derajat ker. Robah maksimum lamun coolant cai ka 400 kW. Sajaba ti, inasmuch salaku campuran aliran glow-uap utama diolah ku kanal na hawa sejen coolers keur minyak bumi. Diaransemen cooling sistem sistem cooling digabungkeun-siklus, sanajan 100 kW nu aya. Hasilna, 500 kW.

Patarosan ka constructor nu:
Patarosan sorbitsionnoy beberesih suluh. Pikeun sabaraha suluh anu diperlukeun malah sorption?
Nalika kaluaran bengsin jeung solar fraksi lampu cairan pyrolysis, alatan inhomogeneity ngeunaan struktur morfologis bahan baku, henteu salawasna hiji lampu produk komoditi sampurna. Meureun aya nuansa koneng, beureum, kopi, turbidity. Sangkan eta suluh atawa balik rahmat sarta transparansi, abdi nyarankeun ka nerapkeun instalasi wajib sorption.

Flowsheets Enumeration menta minyak bumi kualitas luhur>>maca<<

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah "KB KLIMOVA"


Runtah pyrolysis "tani".


Modular Moussoro-refineries "Prometheus-tani".


Gambar perenah tutuwuhan "Prometheus-tani".


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah "Butovka"