"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.
Nyadar: nu evaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionating atmosfir cair oily (code 201).

dimensions: 5500 1200 2300 .




Mini refineries "PROMETHEUS-1" nepi ka 10 meter kubik per poe(code 3202) dina dasar nu instalasi modular of fractionation "Starlet-2".



Mini refineries "PROMETHEUS-5" nepi ka 50 meter kubik per poe (code 3206) on unit modular fractionation "Starlet-2".



Daptar schemes tehnologis pikeun ngahasilkeun suluh kualitasna alus sarta minyak bumi >> baca <<

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah "KB KLIMOVA"


Runtah pyrolysis "tani".


Modular Moussoro-refineries "Prometheus-tani".


Gambar perenah tutuwuhan "Prometheus-tani".


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah "Butovka"