"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.

"Starlet-1" (code 201).

: 5500 1200 2300 .





ngembangkeun produk
download

Instalasi pyrolysis jeung runtah tatangkalan ngolah "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Masang pyrolysis "FARMER"


Refineries Modular Moussoro "PROMETHEUS-FARMER".


Instalasi evaporasi mini refineries


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily.