"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.

Misi Desain Biro Klimov didaur ulang a suluh motor

LLC "Klimov Biro Reka" (tin 4205312946 Rusia, Kemerovo, www.potram.ru) nyiptakeun tutuwuhan ngolah na komplex nurutkeun prinsip "ti leutik nepi ka badag." Dasar sakabeh proyek neundeun bagian "orok". Bagian "TOT" - ngarupakeun standarisasi dina setting ukuranana ngajalankeun hiji fungsi husus nu proses husus, mangrupa LEGO bata. Boh urang ngembangkeun hiji proses, susunan satuan standardized sahiji nu bade mini cyber "Prometheus." The mini pabrik ngalakukeun hiji proses husus, umumna hiji proses basa. "Prometheus" dibentuk komplex industri POTRAM tina mini pabrik. Komplex POTRAM - mangrupakeun produksi badag skala, dipigawe dina pagelaran mini kamajuan. Tujuan Complex POTRAM - ieu teh tina bahan baku nu tangtu pikeun menta hiji produk komoditi dibikeun. Skala komplex produksi kapasitas POTRAM dilumangsungkeun ku ngawanohkeun produksi tambahan tina mini cyber "Prometheus" dina situs industri. Tutuwuhan "Prometheus" projected handapeun hiji Spesialisasi predetermined, salaku pilihan: keur atah (runtah kota, batu bara, gambut, shale) jeung produk ahir (coke, minyak bumi, pangan listrik).

Kusabab resolusi base "TOT" bagian anu dipilih supaya assembly na bisa dikirimkeun ka tutuwuhan assembly "Prometheus" atanapi POTRAM kompleks ngagunakeun maritim tur rail peti internasional. Hal ieu ngajadikeun tutuwuhan jeung sistem pikeun gancang ngajalankeun situs mana di dunya.

Klimov Biro Desain dimekarkeun gancang ngajalankeun komplex handapeun proyek "Prometheus". "Prometheus" proyek - nyaeta ngembangkeun leutik-tonnage desainer petrokimia pikeun produksi badag skala.


ngembangkeun produk
download

Instalasi pyrolysis jeung runtah tatangkalan ngolah "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Masang pyrolysis "FARMER"


Refineries Modular Moussoro "PROMETHEUS-FARMER".


Instalasi evaporasi mini refineries


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily.