"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.
Nyadar: nu evaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

Misi Desain Biro Klimov didaur ulang a suluh motor

LLC "Klimov Biro Reka" (tin 4205312946 Rusia, Kemerovo, www.potram.ru) nyiptakeun tutuwuhan ngolah na komplex nurutkeun prinsip "ti leutik nepi ka badag." Dasar sakabeh proyek neundeun bagian "orok". Bagian "TOT" - ngarupakeun standarisasi dina setting ukuranana ngajalankeun hiji fungsi husus nu proses husus, mangrupa LEGO bata. Boh urang ngembangkeun hiji proses, susunan satuan standardized sahiji nu bade mini cyber "Prometheus." The mini pabrik ngalakukeun hiji proses husus, umumna hiji proses basa. "Prometheus" dibentuk komplex industri POTRAM tina mini pabrik. Komplex POTRAM - mangrupakeun produksi badag skala, dipigawe dina pagelaran mini kamajuan. Tujuan Complex POTRAM - ieu teh tina bahan baku nu tangtu pikeun menta hiji produk komoditi dibikeun. Skala komplex produksi kapasitas POTRAM dilumangsungkeun ku ngawanohkeun produksi tambahan tina mini cyber "Prometheus" dina situs industri. Tutuwuhan "Prometheus" projected handapeun hiji Spesialisasi predetermined, salaku pilihan: keur atah (runtah kota, batu bara, gambut, shale) jeung produk ahir (coke, minyak bumi, pangan listrik).

Kusabab resolusi base "TOT" bagian anu dipilih supaya assembly na bisa dikirimkeun ka tutuwuhan assembly "Prometheus" atanapi POTRAM kompleks ngagunakeun maritim tur rail peti internasional. Hal ieu ngajadikeun tutuwuhan jeung sistem pikeun gancang ngajalankeun situs mana di dunya.

Klimov Biro Desain dimekarkeun gancang ngajalankeun komplex handapeun proyek "Prometheus". "Prometheus" proyek - nyaeta ngembangkeun leutik-tonnage desainer petrokimia pikeun produksi badag skala.

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah "KB KLIMOVA"


Runtah pyrolysis "tani".


Modular Moussoro-refineries "Prometheus-tani".


Gambar perenah tutuwuhan "Prometheus-tani".


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah "Butovka"