"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.

Proyek "PROMETHEUS" - panarimaan produk petroleum cair runtah sarta mineral.


Ngalir grafik KB Klimov pikeun meunangkeun minyak bumi kualitas luhur >>maca<<

Sigana mah nu sampah kota pikeun transformasi kana "emas hideung", lajeng kana bahan bakar solar.

Di dieu geus jumlah runtah kota anu diperlukeun pikeun meunangkeun 1 liter minyak atah sintetik lampu. Minyak lampu di wangunanna nu ngandung nepi ka 80% distillate solar.

Ayeuna teh universal resep ka ngubur runtah sapertos di landfills teu didaur. Sarta dina kanyataanana, 10 kilogram sampah per dinten - sarta hiji apartemen pinuh dilengkepan listrik sarta panas.

Pikeun tanggal, 1 ton processor sampah anu bisa ngahasilkeun $ 500 tina panghasilan net. Ngabayangkeun nyieun kota leutik kalawan populasi 200.000 jiwa, burying 1000 ton runtah poean on landfills maranehanana. Warga kota ieu buang 500 000 dollar unggal poe.

MORE >>>

Systems POTRAM solusi global pikeun transformasi sampah

POTRAM kaunggulan Complex - na relatif "omnivorous". Saterusna MSW feedstock bisa dipake coals, gambut, sludge minyak, runtah kai, dipake motor jeung industri minyak, washings w / bak d, kai, kai runtah, lignin, selulosa, wastes tatanen, minyak atah, minyak suluh beurat, distillates beurat minyak, aspal, bitumen, ban butut, kertas runtah, kokotor sludge.

MORE >>>


Sagala jinis komplex "POTRAM" daur ulang jeung produksi produk komersial.

Komplex "POTRAM" daur ulang.

Tutuwuhan "Prometheus-tani" pikeun ngolah sagala runtah tatanen. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" keur pepelakan perlakuan runtah. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun ngolah low-kalori batubara coklat.>>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" processing peat. >>>MORE<<<

Tutuwuhan "Prometheus" kai runtah daur ulang (lignin) dina suluh(code 1200/03). >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" daur ulang tina ban jeung produk karet teknis. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" daur ulang tina sludge minyak. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun menta produk komersial.

Komplex "POTRAM" pikeun meunangkeun bahan bakar. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun menta pellets coke. >>>MORE<<<

"Prometheus" tutuwuhan pikeun ngahasilkeun gas (runtuyan 1400) >>>MORE<<<

"Prometheus" tutuwuhan pikeun ngahasilkeun listrik (runtuyan 1500) >>>MORE<<<

Komplex husus "POTRAM".

Komplex "POTRAM" minyak Runtah, minyak suluh, minyak beurat kana suluh solar.>>>MORE<<<

minyak industri tutuwuhan Klimov Biro Reka "Prometheus-minyak" (runtuyan 3000). >>>MORE<<<


ngembangkeun produk
download

Instalasi pyrolysis jeung runtah tatangkalan ngolah "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Masang pyrolysis "FARMER"


Refineries Modular Moussoro "PROMETHEUS-FARMER".


Instalasi evaporasi mini refineries


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily.