"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular PROMETHEUS Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.
Nyadar: nu evaporasi pyrolysis instalasi runtah rupa cair, pamasangan ti vakum suluh adsorption purifikasi instalasi cracking minyak beurat, electric runtah incineration, distilasi vakum, hangars for teu ngarenah tatangkalan, netepkeun recovery tina cairan pangeboran, pas pyrolysis sludge minyak, a katalitik cracker tars, petrocatchers, desalination tina cai laut.

Proyek "PROMETHEUS" - panarimaan produk petroleum cair runtah sarta mineral.


Ngalir grafik KB Klimov pikeun meunangkeun minyak bumi kualitas luhur >>maca<<

Sigana mah nu sampah kota pikeun transformasi kana "emas hideung", lajeng kana bahan bakar solar.

Di dieu geus jumlah runtah kota anu diperlukeun pikeun meunangkeun 1 liter minyak atah sintetik lampu. Minyak lampu di wangunanna nu ngandung nepi ka 80% distillate solar.

Ayeuna teh universal resep ka ngubur runtah sapertos di landfills teu didaur. Sarta dina kanyataanana, 10 kilogram sampah per dinten - sarta hiji apartemen pinuh dilengkepan listrik sarta panas.

Pikeun tanggal, 1 ton processor sampah anu bisa ngahasilkeun $ 500 tina panghasilan net. Ngabayangkeun nyieun kota leutik kalawan populasi 200.000 jiwa, burying 1000 ton runtah poean on landfills maranehanana. Warga kota ieu buang 500 000 dollar unggal poe.

MORE >>>

Systems POTRAM solusi global pikeun transformasi sampah

POTRAM kaunggulan Complex - na relatif "omnivorous". Saterusna MSW feedstock bisa dipake coals, gambut, sludge minyak, runtah kai, dipake motor jeung industri minyak, washings w / bak d, kai, kai runtah, lignin, selulosa, wastes tatanen, minyak atah, minyak suluh beurat, distillates beurat minyak, aspal, bitumen, ban butut, kertas runtah, kokotor sludge.

MORE >>>


Sagala jinis komplex "POTRAM" daur ulang jeung produksi produk komersial.

Komplex "POTRAM" daur ulang.

Tutuwuhan "Prometheus-tani" pikeun ngolah sagala runtah tatanen. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" keur pepelakan perlakuan runtah. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun ngolah low-kalori batubara coklat.>>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" processing peat. >>>MORE<<<

Tutuwuhan "Prometheus" kai runtah daur ulang (lignin) dina suluh(code 1200/03). >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" daur ulang tina ban jeung produk karet teknis. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" daur ulang tina sludge minyak. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun menta produk komersial.

Komplex "POTRAM" pikeun meunangkeun bahan bakar. >>>MORE<<<

Komplex "POTRAM" pikeun menta pellets coke. >>>MORE<<<

"Prometheus" tutuwuhan pikeun ngahasilkeun gas (runtuyan 1400) >>>MORE<<<

"Prometheus" tutuwuhan pikeun ngahasilkeun listrik (runtuyan 1500) >>>MORE<<<

Komplex husus "POTRAM".

Komplex "POTRAM" minyak Runtah, minyak suluh, minyak beurat kana suluh solar.>>>MORE<<<

minyak industri tutuwuhan Klimov Biro Reka "Prometheus-minyak" (runtuyan 3000). >>>MORE<<<

bahan ngundeur


ngembangkeun produk
<< download. pdf. >>

Daptar harga keur pepelakan ngolah runtah
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun evaporators jeung minyak mini refineries
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun cracking refineries minyak suluh ka solar
<< download. pdf. >>

Daptar harga pikeun kaderisasi tutuwuhan minyak runtah kana minyak basa
<< download. pdf. >>

Instalasi pyrolysis na tutuwuhan daur ulang runtah "KB KLIMOVA"


Runtah pyrolysis "tani".


Modular Moussoro-refineries "Prometheus-tani".


Gambar perenah tutuwuhan "Prometheus-tani".


bagian evaporasi,
Mini refineries "KB KLIMOVA"


Evaporator minyak feedstock "elektro-1 KI",
(code101).

video


Bagian evaporasi mini kilang lisah "nak" kanggo bahan bakar (code105).
video


Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily (code201).


Blok vakum suluh sorption purifikasi
(code701-702).


Tutuwuhan pikeun cracking beurat minyak "KB KLIMOVA"


Cracker "Prometheus"
(code417).


Tutuwuhan ON meunangkeun minyak "KB KLIMOVA"


minyak industri tutuwuhan Klimov Desain Biro "Prometheus-minyak"
(runtuyan 3000)


Tutuwuhan "Prometheus-Om" kanggo regenerasi minyak motor dipake.
(runtuyan 2200)


Melak "Prometheus-M" pikeun menta hiji minyak basa ti minyak suluh.
(runtuyan 2300)


Incinerators runtah "Butovka"


Incinerators runtah "Butovka"