"Desain Klimov Kantor" - komplex "Prometheus" kanggo ngahasilkeun suluh cairan tina rupa beda bahan baku jeung runtah



Pikeun jalma anu teu hoyong meser BBM mahal


Konsultasi Departemen mini refineries
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
Daptar harga di "Prometheus-tani"
Solar, bensin jeung gas kana BBM mobil maranehanana meunang dina tutuwuhan modular «PROMETHEUS» Biro Desain Klimov.
Bahan padet bandung: runtah kota, batu bara, gambut, runtah kai. Bahan cair atah: minyak, minyak suluh, sludge minyak, minyak runtah.
Mini pabrik robot abad novelty kami: pilari dealers dia sakabeh nagara di dunya. Jieun planet Anjeun beresih jeung sukses jalma.

Proyek "PROMETHEUS" - panarimaan produk petroleum cair runtah sarta mineral.

Sigana mah nu sampah kota pikeun transformasi kana "emas hideung", lajeng kana bahan bakar solar.

Di dieu geus jumlah runtah kota anu diperlukeun pikeun meunangkeun 1 liter minyak atah sintetik lampu. minyak lampu di wangunanna nu ngandung nepi ka 80% distillate solar.

Ayeuna teh universal resep ka ngubur runtah sapertos di landfills teu didaur. Sarta dina kanyataanana, 10 kilogram sampah per dinten - sarta hiji apartemen pinuh dilengkepan listrik sarta panas.

Pikeun tanggal, 1 ton processor sampah anu bisa ngahasilkeun $ 500 tina panghasilan net. Ngabayangkeun nyieun kota leutik kalawan populasi 200.000 jiwa, burying 1000 ton runtah poean on landfills maranehanana. Warga kota ieu buang 500 000 dollar unggal poe.

MORE >>>


ngembangkeun produk
download

Instalasi pyrolysis jeung runtah tatangkalan ngolah "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Masang pyrolysis "FARMER"


Refineries Modular Moussoro "PROMETHEUS-FARMER".


Instalasi evaporasi mini refineries


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Modular setelan evaporasi "Starlet-1" fractionation atmosfir tina cair oily.