"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.
Kita sumurup: tetanduran pyrolysis, tanduran penguapan kanggo maneka warna cairan, tanduran pembersih sorpsi vakum kanggo bahan bakar, krupuk minyak abot, tungku pembakaran vakum, tanduran penyulingan vakum, hangar tanaman, fasilitas pemugaran lumpur bor, tanduran pyrolysis sludge lenga, unit retakan katalitik kanggo tar, desalinator banyu segara.

Kibov Kubov evaporator "NP / KI-1 electro" lan "NP / KI-1 combi" ngolah cairan berminyak ing mode cyclical.

I. Klimov Kubov evaporator "NP / KI-1 electro" kanggo produksi produk minyak bumi cahya.

Set lengkap instalasi Kibmov NP / KI-1 evaporator Electro KV:
1. Kapasitas mentahan 1,32 .. 1 .
2. Pemanasan listrik 22,5 1 .
3. Model evaporator -25 1 .
4. Kapasitor siklon 1 .

Karakteristik teknis instalasi Kubov NP / KI-1 evaporator Electro KV:
1. Kinerja instalasi minyak mentah, / 0,9 1,1.
2. Peralatan listrik sing dipasang, . 24,0.
3. Daya listrik, 380, .
4. Frekuensi saiki, 50.
5. Massa panginstalan (), 1 150.
6. Massa panginstalan (), . 1 150.
7. Dawa instalasi, 2,2.
8. Werna instalasi, 1,2.
9. Dhuwur instalasi, 1,8.
10. Jenis kinerja iklim 2.
11. Kategori panggolekan 1 15150.

Layanan instalasi 1 wong saben shift.

Kinerja Klimov NP / KI-1 Electro unit kanggo produk minyak ringan:
Gumantung marang lenga mentah olahan, komposisi fraksional, kapasitas evaporator dasar NP / KI-1 kanggo bahan mentah sing diolah nganti 4,500 ton saben dina. Fraksi sing luwih akeh (bensin, minyak tanah, solar) ing lenga mentah, luwih dhuwur kinerja instalasi.

Kinerja teknologi instalasi Klimov "NP / KI-1 electro":
Ora ana "mendidih ing priori" ing evaporator Kubov "NP / KI-1" kanggo ngasilake produk minyak komersial sing cahya. Karya saka evaporator ngisor ora dibangun ing nggodhok, nanging ing penguapan dipeksa. Apa sing nggawe kesempatan kanggo ngasilake prodhuk barang petroleum super-murni sing ora ngoksidasi lan ora ngencengi wektu. Suhu kerja maksimal ing penguapan ing evaporator kubovi yaiku 200 derajat. Sacoro kontras kanggo persagi evaporating lan aparatus kolom, kanggo njaluk bahan bakar diesel, sampeyan kudu nggawe titik didih kanggo minyak mentah 360 derajat. Prinsip desain evaporator kubik kasebut dijupuk saka alam, samudra asat, yaiku, kotor. Lan mega ing langit banget lan seger. Nanging ing wektu sing padha ora ana sing ngidoni sagara lan segara.

Fitur instalasi Klimov "NP / KI-1 electro":
Klimov Kubov Evaporator NP / KI-1 Electro kompak banget lan kalebu area sela 2.6 meter. Ora ngeculake gas flue menyang lingkungan. Ora ana gas sing gegandhengan, amarga proses suhu kurang, awal proses ing suhu 50 derajat. Iku paling cocok kanggo bisnis cilik kanggo nutupi biaya ing bahan bakar lan pelumas. Rega sing murah nggawe evaporator pundhi proyek kanthi cepet. Kesederhanaan desain ngidini sapa wae kanggo ngoperasikake operasi. Istilah latihan yaiku 1 dina.

Pengembang hardware:
insinyur rekayasa petrokimia tonnase
Klimov Igor Gennadevich
>>Arah kerja<<
E-mail: klimovigor54@gmail.com


Pitakonan ing panginstalan NPC Kibmov NP / KI-1 ngisor evaporator kanggo produksi lenga komersial cahya.

Pitakonan kanggo desainer: 24 kW daya listrik konstan nalika digunakake ing ngisor evaporator? Apa karya babak-jam bisa?
22.5 kW konsumsi daya konstan saka evaporator bokor, bisa ngurangi pemanasan - laju distilasi bakal tiba. Ana rong mode sing kurang karo konsumsi 15.0 kW lan 7,5 kW. Instalasi dianggo sak jam.

Pitakonan kanggo desainer: Apa bisa kanggo prodhuk lan bahan mentahan saka evaporator ngisor kanggo nyedhiyakake munggah menyang dhuwur saka 3-5 meter lan carane instalasi dhewe ditondoi ing syarat-syarat pengumpulan bahan mentah lan output produk?
Ing instalasi "NP / KI-1 elektro" pompa sentrifugal dipasang kanggo ngempit produk minyak bumi. Tekanan bisa nggawe 12 meter ing metu. Ing njero lawang perlu yen tingkat cairan luwih dhuwur tinimbang pompa. Pompa kasebut ora bisa nyedhot cairan. Mulane, tingkat ing tangki bahan baku utama kudu luwih dhuwur tinimbang pompa injeksi. Struktural, pompa instalasi dumunung ing sangisore proses tangki. Ing desain instalasi, muncung diwenehake kanggo ngisi tank bahan baku teknologi saka pompa njaba sing bisa ngisep bahan mentahan.

Pitakonan kanggo desainer: Good day! Aku pengin clarify ora sing gedhe desain sing gedhe. Telung kolom saka mburi apparatus, padha kothong utawa ana apa-apa nang? Prodhuk ana ing suhu apa lan ing kondisi apa? Endi produk ing negara gas? Carane pemisahan pecahan cahya sing bisa diprogram lan bisa kanggo ngisi kolom kasebut kanthi katalis zeolit, kanggo nambah produk saka distilasi pecahan cahya ing negara gas?
Telu kolom saka mburi yaiku pemanas elektrik saka bahan mentah, digawe kanthi gedhe supaya bisa nggedhekake area ijol-ijolan panas ing antarane unsur panas saka unsur panas lan bahan baku, saengga diarani kaya-kaya karo kolom. Tenes ana ing negara sing garing, padha ora duwe kontak langsung karo bahan mentahan, sing njamin safety bledosan nalika tenes gagal utawa sirkuit cendhak. Uga nyedhiyakake panggantos cepet pemanas panas sing gagal tanpa ngilangi bahan baku saka sistem kasebut. Pemanas listrik digunakake kanggo pemanasan bahan baku. Bahan mentah ora digawa menyang titik sing nggodhok, yaiku penguapan sing adhem, supaya bisa diomongake. Penguapan occurs ing evaporator amarga cooling bahan mentahan anget. Prinsip dasar dhasar operasi evakuator kubik saka kubus sing nguap ora amarga nggodhog saka pecahan (proses nggodhog ing kubus nguap), ananging amarga cooling (proses penguapan "dipaksa" ing evaporator kubik). Produk uap dibentuk ing unit penguapan, suhu uap ing panyebab panas, lan uap dipondensasi dadi cairan nggunakake siklon vorteks. Aku ora mikir perlu nggunakake katalis zeolit, amarga ora ana proses nggodhok lan katalis zeolite utamane digunakake ing cracking katalitik, nanging ora ana proses kaya ing kene. Aku ngulang, sajrone penguapan, kita entuk zat-zat sing murni sing wis nguap saka lenga mentah, utawa mbenerake apa wae karo zat. Penguapan minangka proses kanggo pamisahan fraksional kanthi bobot molekul, ora kanthi titik didih, lan njaga kanthi asli minangka bahan mentah. Minangka observasi: nomer oktane saka bensin rampung saka lenga luwih dhuwur nalika nguap (Au 96), lan bahan bakar diesel luwih dhuwur tinimbang nomer cetane (60), amarga ikatan intermolekular sing lemah saka molekul materi mentah ora pecah nalika energi nggodhok ana lan sawetara hidrokarbon jenuh ora dadi hidrokarbon tak jenuh.
Good day! Cetha, iki salah. Ing kasus iki, ternyata pemasukan fraksi sing bisa dipasarake ora ditemtokake dening komposisi pecahan, awit ora ana sing nggodhok, kayata ing kasus iki, kanggo nemtokake asil saka pecahan saka bahan baku, contone 50% ban cair pirolisis lan 50% gas condensate (cahya) kanthi isi fraksi bensin nganti 89%. Inggih, sing menarik, angka oktane kira-kira saka fraksi bensin total ora bakal kedadeyan yen fraksi bensin saka cairan pirolisis dadi luwih angel lan dadi diesel? Apa ana titik ing penguapan campuran multi-fraksi supaya bisa ngasilake bensin lan ultrasonik ultra-oktane dhuwur?
Panularan pecahan cahya cahya ditemtokake dening komposisi pecahan, sampeyan ora salah. Secara teoritis, luwih gedhe massa molekul, luwih dhuwur titik didih. Nalika evaporator kubik ing operasi, aku tansah nggunakake nilai distilasi pecahan pisanan kabeh. Lan apa sampeyan mikir yen ing proses standar ing siji titik nggodhok, bahan kimia sing beda-beda ora nggodhok? Malah nalika lagi godhok. Mulane, kanthi nggodhok sampeyan bakal milih sawetara pecahan sing sempit, bakal ana molekul loro bensin lan diesel ing komposisi sing padha. Ora ana rahasia yen diesel lan pecahan paraffin didhahar ing suhu sing padha. Iki minangka penyakit penyulingan minyak ageng, diesel pembersih saka paraffin. Lan ing ngisor evaporator, aku dibagi campuran minyak tanah 20% lan paraffin 80% persis dadi rong bagian. Campuran mentah eksternal katon kaya bahan bakar diesel lan miturut paspor miturut kabeh indikator bahan bakar diesel, mung pembalap mesin diesel ngowahi peralatan bahan bakar sakwise 3 wulan. Minangka asil, output 20% kerosene lan sisa massa massa 80%. Trik iki amarga fakta sing duwe titik didih, nanging molekul minyak tanah 2 kali luwih ringan tinimbang paraffin. Kanggo rujukan: bobot molekul rata-rata molekul bahan bakar diesel yaiku 110-230, lan bobot molekul rata-rata molekul paraffin rata-rata 300-450.
Banjur aku ora ngerti, paraffin dadi minyak? Lan ing asil pecahan diesel, kita njaluk ultrapure kerosene lan diesel? Apa sing kedadeyan ing mercaptan ing kasus iki? Inggih, sejatine aku kepengin ngerti luwih lengkap babagan fraksi bensin, amarga molekul cilik pecahan gasoline uga beda-beda ing massa..
Molekul-molekul pecahan bensin sempit beda-beda ing massa, nanging isih akeh kasus sing luwih ringan tinimbang kerosene lan diesel. Mulane, padha bisa dibedakake kanthi agregat, kayata bensin.
Paraffin dadi bahan bakar minyak? Minangka aturan: ya, ana panggonan kanggo dheweke. Aku pengin ngomong yen ora ana solusi sampurna kanggo eksekusi hardware iki utawa proses sing. Kabeh solusi duwe kelemahan lan kekuwatan. Aku dipandu dening solusi hardware sing cocok kanggo produksi tonase.
Aku ora spesialis gedhe ing mercaptans, kita ora duwe minyak mercaptan ing wilayah kita. Nanging nalika aku ngerti, mercaptan utamane minangka aroma, aroma hidrogen sulfida. Ing praktek, aku nemokake ambu amonia nalika mbungkus minyak mentah. Nanging samubarang ambu sing ana ing sisih nuduhake yen turunan organik ana ing bahan mentahan, ora ana hubungane, ora luwih apik, malah luwih gedhe migunakake produk sing bisa dipasarake ing komposisi. Apa sing kudu dilakoni ing kasus kasebut, sampeyan bisa nggunakake absorbers bau. Aku ora kimiawan sing kuat, aku luwih desainer.

Pitakonan kanggo desainer: Kita perlu nyedhiyakake evaporator kiub ing garasi bata, dhuwur standar pintu garasi yaiku 1,80 m kanggo mobil lan angel banget kanggo mindhah instalasi ing jero garasi dhewe.
Tambahan desain kanggo model anyar. Bingkai model evaporator tangki bakal dilengkapi roda poliuretan swiwi sing abot, lan dhuwur instalasi bakal dikurangi, bakal dadi padha karo 1750 mm. Aku malah nggoleki lawang garage sing luwih murah. Model instalasi liyane "2" bakal dilengkapi pompa bahan baku dobel, kedalaman sedine 9 meter. Lan nganggo selang karo pistol dispensing kanggo kemasan gampang saka produk rampung.

Pitakonan kanggo desainer: Apa bisa ngilangake minyak limbah kanthi vaporizer desain?
Digunakke motor minyak sing ditindakake. Minangka conto, 7% banyu, 7% bahan bakar diesel berkualitas (ora ana paraffin ing lenga, amarga lenga diolah kanggo proses pemurnian paraffin ing kilang, kanthi mangkono diesel kualitas apik banget), 70-80% lenga murni, aditif lenga, kanggo kompor. Yen lenga regenerasi ditambahake ing jumlah 30% menyang pabrik, ora ana sing bakal nemtokake analisis apa wae lan ora kena pengaruh mesin. Umume, output lenga kualitas apik lan-20A. Kapasitas tanduran kanthi lenga 20 persen luwih murah tinimbang sing dihitung lan suhu proses 50-100 derajat. ndhuwur. Sampeyan ora bisa nggawe suhu kasebut ing pawon, uga pawon murub kanggo ngetokake bahan baku.

Pitakonan kanggo desainer: Minangka kanggo kebersihan, aku ngerti yen sampeyan ora perlu ngresiki prodhuk sawise evaporator kendi. Lan banjur aku mikir luwih resik kanggo ndarbeni.
Yen bahan mentah iku hidrokarbon tak jenuh, kerep ana ing cuweran cracking lan pyrolysis. Sing liwat wektu, produk rampung bakal miwiti nguripake kuning utawa peteng. Amarga hidrokarbon ora jenuh sajrone wektu penyimpanan produk minyak komersial sing nyerep saben liyane nyebabake nambah massa molekul. Mulane, hubungan optik antara massa molekul produk minyak lan warna produk minyak dipicu, molekul sing luwih gedhe, sing luwih cerah..
Aku ora pikiran lan malah menehi rekomendasi cleaning clean. Njupuk apa wae saringan fisik bahan bakar sing diimpor saka truk sing ngresiki nganti 2 mikron, kanthi pompa kanthi tekanan kurang utawa kanthi gravitasi, ngetokake bahan bakar cahya sadurunge digunakake, lan kanthi aman tuku menyang tank. Ana, yen ana barang sing dibentuk ing bahan bakar, kabeh bakal linger. Iki minangka cara sing murah banget lan berkualitas tinggi kanggo ngresiki produk lenga komersial..

MATERI UNTUK MENGUNDUH


KATALOG PENGEMBANGAN
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk pabrik pengolahan limbah
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk evaporator minyak dan mini-kilang
<< Download. pdf. >>

HARGA-DAFTAR untuk tanaman retak bahan bakar minyak di solar
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk tanaman untuk regenerasi oli bekas dalam base oil
<< Download. pdf. >>

INSTALASI PYROLISIS DAN LIMBAH PABRIK MANUFAKTUR "KB KLIMOVA"


Instalasi pirolisis limbah "FERMER".


Pabrik pengolahan limbah modular "PROMETHEUS-FERMER".


Gambar tanaman tanaman "PROMETHEUS-FERMER".


BAGIAN EVAPORASI,
MINI-refinery "KB KLIMOVA"


Evaporator bahan baku minyak "KI-1 electro",
(code101).

VIDEO


Mini-refinery Evaporation section "Tiny" untuk menerima bahan bakar dan pelumas (code105).
VIDEO


Modular evaporating unit "Starlet-1" untuk fraksinasi atmosfer dari cairan yang mengandung minyak(code201).


Blok pembersihan serpihan vakum bahan bakar
(code701-702).


FASILITAS UNTUK PRODUK CRACKING HEAVY OIL "KB KLIMOVA"


MENGINSTAL CRACKING "PROMETHEUS"
(code417).


TANAMAN UNTUK MINYAK OBTAIN "KB KLIMOVA"


"-"
(seri 3000)


Tanam "PROMETHEUS-OM" untuk regenerasi oli motor bekas.
(seri 2200)


TANAMAN "PROMETHEUS-M" untuk mendapatkan base oil dari bahan bakar minyak.
(seri 2300)


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"