"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.
Kita sumurup: tetanduran pyrolysis, tanduran penguapan kanggo maneka warna cairan, tanduran pembersih sorpsi vakum kanggo bahan bakar, krupuk minyak abot, tungku pembakaran vakum, tanduran penyulingan vakum, hangar tanaman, fasilitas pemugaran lumpur bor, tanduran pyrolysis sludge lenga, unit retakan katalitik kanggo tar, desalinator banyu segara.

PRICE-LIST kanggo tetanduran "PROMETHEUS-FARMER"<< download. pdf. >>

Gambar tanduran PROMETHEUS-FERMER. Pabrik KB Klimova.

CODE PF 1101. Plant "PROMETHEUS-FARMER-BABY".

Tata letak pabrik "PROMETHEUS-FARMER-BABY" kanggo incineration.


Kapasitas pangolahan kanggo bahan baku yaiku 3 ton saben dina.

CODE PF 1602. Pabrik PROMETHEUS-FARMER.

Layout saka pabrik PROMETHEUS-FERMER kanggo nggayuh gas lan listrik.


Kapasitas pangolahan kanggo bahan baku yaiku 8 ton saben dina.

Presentasi tanduran "PROMETHEUS-FARMER".

Gambaran lan operasi unit pirolisis "FERMER ".

TAWARAN KOMERSIL pabrik "PROMETHEUS-FARMER".

Uraian PROJECT lan SUBSTANTIASI TEKNIK-EKONOMI modhel pirolisis modular "PROMETHEUS".

PROJECT FARMER AND TECHNO-ECONOMIC SUBSTANTIATION njaluk fertilizers saka sampah organik.

Komplek "POTRAM" kanggo ngolah ban lan barang karet industri.

Daur ulang saka plastik sampah ing kompleks PROMETHEUS dening pirolisis.

Analisis komparatif.

Kapadhetan gedhe saka sampah lan maneka warna limbah.

Jumlah cairan pirolisis sing diduweni saka macem-macem limbah.

Penawaran komersial kanggo ngolah limbah padhet dadi bahan bakar lan tenaga listrik.

Komersial tawaran pangolahan batu bara ing bahan bakar, panas, listrik.

Pangolahan tawaran komersial saka peat dadi listrik lan pupuk.

Pangolahan nawarake komersial kanggo tetanduran perawatan endog ing listrik lan pupuk.

Komersial nawarake pangolahan minyak lenga ing bahan bakar lan energi.

MATERI UNTUK MENGUNDUH


KATALOG PENGEMBANGAN
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk pabrik pengolahan limbah
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk evaporator minyak dan mini-kilang
<< Download. pdf. >>

HARGA-DAFTAR untuk tanaman retak bahan bakar minyak di solar
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk tanaman untuk regenerasi oli bekas dalam base oil
<< Download. pdf. >>

INSTALASI PYROLISIS DAN LIMBAH PABRIK MANUFAKTUR "KB KLIMOVA"


Instalasi pirolisis limbah "FERMER".


Pabrik pengolahan limbah modular "PROMETHEUS-FERMER".


Gambar tanaman tanaman "PROMETHEUS-FERMER".


BAGIAN EVAPORASI,
MINI-refinery "KB KLIMOVA"


Evaporator bahan baku minyak "KI-1 electro",
(code101).

VIDEO


Mini-refinery Evaporation section "Tiny" untuk menerima bahan bakar dan pelumas (code105).
VIDEO


Modular evaporating unit "Starlet-1" untuk fraksinasi atmosfer dari cairan yang mengandung minyak(code201).


Blok pembersihan serpihan vakum bahan bakar
(code701-702).


FASILITAS UNTUK PRODUK CRACKING HEAVY OIL "KB KLIMOVA"


MENGINSTAL CRACKING "PROMETHEUS"
(code417).


TANAMAN UNTUK MINYAK OBTAIN "KB KLIMOVA"


"-"
(seri 3000)


Tanam "PROMETHEUS-OM" untuk regenerasi oli motor bekas.
(seri 2200)


TANAMAN "PROMETHEUS-M" untuk mendapatkan base oil dari bahan bakar minyak.
(seri 2300)


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"