"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.

Pabrik pamroses sampah modular "PROMETHEUS-FARMER".

Tujuan saka pabrik pengolah sampah modular PROMETHEUS-FARMER.

tetanduran Modular Prometheus-petani kantor desain Klimov dirancang lan diprodhuksi kanggo supaya recreate pangolahan teknologi saka materi mentahan (lenga sampah, sampah ngalangi, sampah karet sampah lan sampah industri) diwenehi bahan bakar kualitas komoditas, panas lan listrik. Uga ing pabrik-pabrik "PROMETHEUS-FARMER" iku bisa ngolah mineral batubara, gambut.) , . PROMETHEUS-FARMER , .


Kabeh tanduran "PROMETHEUS-FARMER" diklumpukake miturut unit pirolisis "FERMER" dhasar. Saka modul, bisa ngumpulake komplek teknologi multifungsi kanthi kapasitas 8 ton nganti 100 ton bahan mentah saben dina. Tanduran Prometheus-petani dirancang kanggo Spesialisasi beda, minangka opsi: ing bahan mentahan (kotamadya sampah, batu bara, peat, krikel) lan prodhuk final (coke, bahan bakar lan lubricants, listrik).

Pangiriman pabrik mini "PROMETHEUS-FARMER" kanggo panuku, komisioning lan latihan personil.

Tanduran nduweni struktur modular. Kanggo ngirim mini-pabrik "Prometheus-petani" ngendi wae ing donya, kanggo ngeterake kabeh tanduran wis dikempalken menyang siji segara sing 40-mlaku (account Trailer: Garing Van 40 'DV, High Cube 40' HC, High Cube Pallet Wide 40 'HCPW). Senadyan rawuh saka wadhah transportasi kanggo panggonan, mini-pabrik wis arep ing sangisore pengawasan 2 ahli Bureau Design Klimov lan wis disiapake kanggo bisa kanggo 5 apa dina. Latihan personil lan operasi produksi utamane pabrik kasebut dileksanakake miturut kontrak sing kapisah miturut pengawasan 2 spesialis Biro Desain Klimov kanggo 5 dina kerja.


Wiwit ukuran modul dhasar milih supaya majelis bisa dikirim menyang situs tanduran penyebaran prajurit Prometheus-petani nggunakake maritim lan alur kontaner internasional. Iki nggawe pabrik "PROMETHEUS-FARMER" sing obah-obah cepet ing ngendi wae ing donya.

fitur saka kita mini-pabrik "Prometheus-petani" sing peralatan proses pisanan kapapar ngresiki situs disiapake karo sing soyo tambah mortgage, lan hangar ing soyo tambah lagi dibangun mung nggunakake sambungan bolted watara peralatan proses dipasang. Iki ngidini sampeyan nggawe keluwesan teknologi sing luwih apik kanggo kabeh proyek kanggo nganyarke mangsa. Yen perlu, sembarang sektor hangar bisa dibusak lokal, tanpa nggunakake welding, tanpa ngancurake Dewan sakabehe lan rubah miturut kabutuhan teknologi. fitur desain iki, tumrap pasamuwan kita mini-pabrik "Prometheus-petani" ing ewadene nomer jubin struktur bangunan, ngidini kanggo mbongkar supaya mbalikke kabeh Komplek teknologi nyemplungaken ing sing lan dipasang ing situs anyar ngendi wae ing donya kanggo sawetara dina tanpa nggunakake karya welding.

Klasifikasi tetanduran pangolahan sampah PROMETHEUS-FARMER

Factories For incineration To receive fuel and lubricants Getting gas for refueling cars To generate electricity To receive fuel and power
8 tons per day(code PF 1102)(code PF 1202)(code PF 1402)(code PF 1502)(code PF 1602)
10 tons per day(code PF 1103)(code PF 1203)(code PF 1403)(code PF 1503)(code PF 1603)
20 tons per day(code PF 1104)(code PF 1204)(code PF 1404)(code PF 1504)(code PF 1604)
25 tons per day(code PM 2101)(code PM 2201)(code PM 2401)(code PM 2501)(code PM 2601)
50 tons per day(code PM 2102)(code PM 2202)(code PM 2402)(code PM 2502)(code PM 2602)
75 tons per day(code PM 2103)(code PM 2203)(code PM 2403)(code PM 2503)(code PM 2603)
100 tons per day(code PM 2104)(code PM 2204)(code PM 2404)(code PM 2504)(code PM 2604)

CATALOG PEMBANGUNAN
DOWNLOAD

PEMROGRIS PIROLISIS LAN WASTE PEMPROSESAN "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Unit pirolisis "FARMER"


Pabrik pamroses sampah modular "PROMETHEUS-FARMER".


EQUIPMENT EVAPORATION, MINI-REFINERY


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Unit penguapan modular "Starlet-1" kanggo fraksinasi atmosfer saka cairan berminyak.