"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.
Kita sumurup: tetanduran pyrolysis, tanduran penguapan kanggo maneka warna cairan, tanduran pembersih sorpsi vakum kanggo bahan bakar, krupuk minyak abot, tungku pembakaran vakum, tanduran penyulingan vakum, hangar tanaman, fasilitas pemugaran lumpur bor, tanduran pyrolysis sludge lenga, unit retakan katalitik kanggo tar, desalinator banyu segara.
PRICE-LIST kanggo tetanduran "PROMETHEUS-FARMER"<< download. pdf. >>

Pabrik sampah modular "PROMETHEUS-FERMER". Pabrik KB Klimova.

Tujuan pabrik tetanduran modul "PROMETHEUS-FERMER".

Pabrik modular PROMETHEUS-FERMER dirancang dening biro desain Klimov (INN 4205312946 Rusia, Kemerovo, www.potram.ru) lan digawe kanggo rekonstruksi proses teknologi kanggo ngolah bahan mentah (limbah minyak, limbah padat, sampah karet lan sampah produksi) komersial bahan bakar komersial, panas lan listrik. Uga ing pabrik PROMETHEUS-FERMER, bisa uga proses mineral batubara, gambut.


Kabeh tanduran "PROMETHEUS-FARMER" diklumpukake miturut unit pirolisis "FERMER" dhasar. Saka modul, bisa ngumpulake komplek teknologi multifungsi kanthi kapasitas saka 8 ton nganti 100 ton bahan mentah saben dina. Pabrik PROMETHEUS-FARMER wis dikembangake kanggo macem-macem spesialisasi, kayata bahan baku (sampah municipal, batu bara, gambut, serpih) lan produk pungkasan (coke, bahan bakar lan pelumas, listrik).

Pangiriman pabrik mini "PROMETHEUS-FERMER" kanggo panuku, komisioning lan latihan personel.

Tanduran wis struktur modul. Kanggo ngirim mini-tanduran "Prometheus-petani" ngendi wae ing donya, kanggo ngeterake kabeh tanduran wis dikempalken menyang siji segara sing 40-mlaku (account Trailer: Garing Van 40 'DV, High Cube 40' HC, High Cube Pallet Wide 40 'HCPW). Senadyan rawuh saka wadhah transportasi kanggo panggonan, mini-pabrik wis arep ing sangisore pengawasan 2 ahli Bureau Design Klimov lan wis disiapake kanggo bisa kanggo 5 apa dina. latihan Staff lan operasi dhisikan saka produksi tanduran lagi digawa metu ing kontrak kapisah ing sangisore pengawasan 2 ahli Bureau Design Klimov sak 5 days apa.


Minangka ukuran dhasar modul dipilih supaya bisa dikirim menyang panggonan panyebaran "PROMETHEUS-FARMER" kanthi nggunakake segara lan wadhuran internasional. Iki ndadekake PROMETHEUS-FERMER nyedhiyakake fasilitas kanthi cepet ing ngendi wae ing ndonya.

Fitur sing dipasang ing pabrik mini kita "PROMETHEUS-FARMER" yaiku sing pisanan peralatan teknologi kasebut katon ing situs sing disiapake kanthi rapi, lan hangar didhelikake mung kanthi nggunakake sambungan bolted sak piranti teknologi sing diinstal. Iki ngidini sampeyan nggawe keluwesan teknologi sing luwih apik kanggo kabeh proyek kanggo nganyarke mangsa. Yen perlu, saperangan sektor hangar bisa dibongkar sacara lokal, tanpa nggarap karya welding, tanpa ngancurake dhirine sacara sakabehe lan diowahi sesuai karo kabutuhan teknologi. fitur desain iki, tumrap pasamuwan kita mini-pabrik "Prometheus-petani" ing ewadene nomer jubin struktur bangunan, ngidini kanggo mbongkar supaya mbalikke kabeh Komplek teknologi nyemplungaken ing sing lan dipasang ing situs anyar ngendi wae ing donya kanggo sawetara dina tanpa nggunakake karya welding.

Klasifikasi tetanduran pangolahan sampah "PROMETHEUS-FERMER"

TanduranKanggo pembakaran sampahKanggo nampa bahan bakar lan pelumasNampa
gas kanggo
ngemot
mobil
Kanggo
gawe listrik
energi
kanggo
njupuk
Bahan bakar lan listrik
energi
Plant PROMETHEUS-FARMER-BABY
3 ton saben dina
(code PF 1101)(code PF 1201)(code PF 1401)(code PF 1501)(code PF 1601)
Plant PROMETHEUS-FARMER
8 ton saben dina
(code PF 1102)(code PF 1202)(code PF 1402)(code PF 1502)(code PF 1602)
Plant PROMETHEUS-FARMER-PLUS
10 ton saben dina
(code PF 1103)(code PF 1203)(code PF 1403)(code PF 1503)(code PF 1603)
Plant PROMETHEUS-FARMER-PLUS-2
20 ton saben dina
(code PF 1104)(code PF 1204)(code PF 1404)(code PF 1504)(code PF 1604)
Plant PROMETHEUS-FARMER-MAX
25 ton saben dina
(code PM 2101)(code PM 2201)(code PM 2401)(code PM 2501)(code PM 2601)
Plant PROMETHEUS-FARMER-MAX-2
50 ton saben dina
(code PM 2102)(code PM 2202)(code PM 2402)(code PM 2502)(code PM 2602)
Plant PROMETHEUS-FARMER-MAX-3
75 ton saben dina
(code PM 2103)(code PM 2203)(code PM 2403)(code PM 2503)(code PM 2603)
Plant PROMETHEUS-FARMER-MAX-4
100 ton saben dina
(code PM 2104)(code PM 2204)(code PM 2404)(code PM 2504)(code PM 2604)

Miturut bahan mentahan:

Sub seri kanggo ngolah macem-macem jinis bahan:
Sub-seri 01 - kanggo proses MSW;
Sub-seri 02 - kanggo daur ulang nganggo ban;
Sub seri 03 - kanggo ngolah limbah kayu, lignin;
Sub seri 04 - kanggo ngolah batubara, krikel;
Sub seri 05 - kanggo proses peat, endhot saka tanduran perawatan;
Sub seri 06 - kanggo plastik proses;
Sub seri 07 - kanggo ngolah lenga motor sing digunakake;
Sub seri 08 - kanggo ngolah sludge lenga;
Sub seri 09 - kanggo ngolah minyak, tar, cuwer minyak abot;
Sub seri 10 - kanggo ngolah lenga, kondensat gas.

Presentasi tanduran PROMETHEUS-FARMER.

Gambaran lan operasi unit pirolisis FERMER.

TAWARAN KOMERSIAL pabrik PROMETHEUS-FARMER.

Uraian PROJECT lan SUBSTANTIASI TEKNIK-EKONOMI modhel pirolisis modular PROMETHEUS.

PROJECT FARMER AND TECHNO-ECONOMIC SUBSTANTIATION njaluk fertilizers saka sampah organik.

Komplek POTRAM kanggo ngolah ban lan barang karet industri.

Daur ulang saka plastik sampah ing kompleks PROMETHEUS dening pirolisis.

Analisis komparatif.

Kapadhetan gedhe saka sampah lan maneka warna limbah.

Jumlah cairan pirolisis sing diduweni saka macem-macem limbah.

Penawaran komersial kanggo ngolah limbah padhet dadi bahan bakar lan tenaga listrik.

Komersial tawaran pangolahan batu bara ing bahan bakar, panas, listrik.

Pangolahan tawaran komersial saka peat dadi listrik lan pupuk.

Pangolahan nawarake komersial kanggo tetanduran perawatan endog ing listrik lan pupuk.

Komersial nawarake pangolahan minyak lenga ing bahan bakar lan energi.

Kaluwihan modhut modular "PROMETHEUS-FARMER"

Bahan baku kaluwihan modhut modular "PROMETHEUS-FARMER".

Keuntungan materi mentah yaiku sumber bahan baku ora bakal entek nganti ana peradaban. Aktivitas wong sing ora nyenengake ora nyata. Jenis-jenis bahan baku iki mesthi dadi paling murah, produk-produk berkualitas sing diprodhuksi saka kasunyatan sing "tegas ngandhut," ora mbutuhake ekstraksi khusus.

Keunggulan sing luwes saka tetanduran modular "PROMETHEUS-FERMER".

  • Kabeh tetanduran modular digawe ing desain potongan, gampang dilebokake ing dimensi ing 20-kaki lan 40-kaki railway lan segara kontaner.
  • Modul-modul pabrik ora nduweni dhasar, digawe ing basis dhasar, sing ngidini kanggo ngurangi biaya pabrik. Asil ing prakteke bisa nganti 2/3 biaya peralatan utawa kabeh tetanduran.
  • Tempe modular lan bagian-bagiane digawe terus-terusan, sing nyuda investasi siji-wektu ing pamupukan pabrik kasebut. Nalika modul-modul salajengipun dipasang, sing pisanan dipasang wis menehi pangaruh ekonomi marang perusahaan kasebut. Thanks kanggo iki, bisa ngurangi investasi akeh. Nambah lan ngurangi produksi ing tanduran bisa gampang disesuaikan karo tujuwan pasar.
  • Modhel modular gampang dimodernisasi sajrone pangembangan ilmiah lan teknologi. Ora ngancam manawa tanduran iki wis dioperasikake, teknologi kasebut lan teknologi wis enteng. Lan modernisasi saka bagean komponen utawa pasinahe ora mungkasi karya kabeh tetanduran.
  • Bagian-bagian saka tanduran modular kasebut ganti dadi stoppage sing dirancang kanggo pangopenan, siklus produksi perusahaan ora mandheg.
  • Tanduran modular bisa, yen perlu, pindhah, sing ora mungkin karo tanduran stasioner.
  • Penyebaran cepet modhel modular ing sembarang lokasi.

Kasil teknologi saka tanduran modular "PROMETHEUS-FARMER".

  • Saka instalasi modular, sampeyan bisa nggawe praktik proses pangolahan lenga lan ngolah sampah.
  • Kabeh teknologi proses diterangake lan rinci ing situs web: www.potram.ru
  • Pabrik PROMETHEUS-FERMER minangka teknologi unik kanggo ngolah limbah padhet.
  • Pabrik PROMETHEUS-FERMER minangka tanduran multifungsi. Gumantung versi kasebut, bisa ngasilake bahan bakar cair lan padat, gas, panas lan listrik tanpa ngeculake lingkungan lan emisi mbebayani menyang atmosfer.
  • Instalasi iku seluler lan ora disambungake menyang terrain, sawayah-wayah tanduran PROMETHEUS-FERMER bisa dibongkar lan dumunung ing panggonan liya.
  • Tanduran "PROMETHEUS-FARMER" nduweni desain modular, sing ndadekake bisa nambah volume produksi tanpa biaya finansial gedhe.
  • Kanggo kabeh versi pabrik PROMETHEUS-FERMER, sampah dibutuhake, sing ora mbutuhake ngurutake khusus, yaiku: wis diijini nyampur sampah tanpa biaya finansial gedhe.
  • Versi tanduran "PROMETHEUS-FARMER" kanggo entuk bahan bakar sintetis ngidini sampeyan entuk macem-macem bahan bakar.

Keuntungan financial lan ekonomi saka modul tetanduran "PROMETHEUS-FARMER".

  • Muncul cepet pabrik tetanduran modular.
  • Payback dhuwur modhel modular - ora luwih saka 6 sasi saka wiwitan pambangunan.
  • Keuntungan dhuwur saka pangolahan teknologi panginstalan modular - saka 100 nganti 300 persen.
  • Biaya pemanfaatan bahan bakar murah.
  • Daur ulang sampah kanthi biaya sing murah.
  • Harga murah kanggo bahan bakar motor sintetis.

Analisis kompetitif tetanduran modular "PROMETHEUS-FARMER" kanthi teknologi alternatif.

  • Teknologi kanggo pemanfaatan lan pangolahan limbah domestik padhet liwat transformasi sampah (bahan baku) menyang negara agregat saka inti: gas, cair, padat. Ngidini kanggo ngisor emisi standar internasional menyang lingkungan tinimbang, contone, kobong ing landfills utawa pyrolysis suhu sing kurang. Pabrik PROMETHEUS-FERMER ora nyebabake lingkungan, kaya dikonfirmasi dening laboratorium lingkungan internasional Kanada, Toronto. Sinau jero babagan karya pabrik PROMETHEUS-FERMER dening Akademi Ilmu Pengetahuan Vietnam, Hanoi. Adhedhasar asil saka kesimpulan sing positif digawe dening Akademi Ilmu Pengetahuan Vietnam ngusulake pabrik "PROMETHEUS-FARMER" kanggo pengenalan universal ing Vietnam.
  • Panginstalan kaya ngidini nampi energi listrik lan termal, nanging ora kaya pabrik "PROMETHEUS-FARMER" ora dikalkulasi nalika panrima bahan bakar.
  • Instalasi pesaing dipasang langsung ing situs panggunaan lan ora bisa dipindhah ing lapangan maneh. Pembongkaran instalasi iku intensif buruh lan nglibatake pangeluaran gedhe.
  • Volume produksi ditemtokake nalika tahap pangembangan proyek. Yen perlu kanggo nambah volume bahan baku sing diproses utawa jinis, sawijining instalasi anyar utawa modernisasi peralatan jangka panjang kudu dibutuhake.
  • Panyegahan paling akeh dirancang kanggo proses mung jinis sampah tartamtu.
  • Instalasi proses MSW mung dadi jinis energi tartamtu. Konfigurasi konfigurasi cepet ora bisa.
  • Saiki, biaya tetanduran "PROMETHEUS-FARMER" 2 luwih murah, lan 2 kali luwih dhuwur tinimbang produktivitas tetanduran kaya ing China.

Prospek pemanfaatan tanaman mini modular "PROMETHEUS-FARMER".

  • Tambah kapasitas pangolahan taunan kanggo bahan baku.
  • Realisasi proyek kasebut ing macem-macem wilayah Federasi Rusia lan negara-negara ing donya.
  • Ekspansi saka geografi dodolan produk sing diprodhuksi ing proyek kasebut.
  • ekspansi dasar bahan baku.
  • Pembentukan kompleks seluler otonom kanggo ngolah macem-macem zat dhasar.
  • Pembentukan kompleks otonom domestik, sing digunakake ing sektor perumahan.

MATERI UNTUK MENGUNDUH


KATALOG PENGEMBANGAN
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk pabrik pengolahan limbah
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk evaporator minyak dan mini-kilang
<< Download. pdf. >>

HARGA-DAFTAR untuk tanaman retak bahan bakar minyak di solar
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk tanaman untuk regenerasi oli bekas dalam base oil
<< Download. pdf. >>

INSTALASI PYROLISIS DAN LIMBAH PABRIK MANUFAKTUR "KB KLIMOVA"


Instalasi pirolisis limbah "FERMER".


Pabrik pengolahan limbah modular "PROMETHEUS-FERMER".


Gambar tanaman tanaman "PROMETHEUS-FERMER".


BAGIAN EVAPORASI,
MINI-refinery "KB KLIMOVA"


Evaporator bahan baku minyak "KI-1 electro",
(code101).

VIDEO


Mini-refinery Evaporation section "Tiny" untuk menerima bahan bakar dan pelumas (code105).
VIDEO


Modular evaporating unit "Starlet-1" untuk fraksinasi atmosfer dari cairan yang mengandung minyak(code201).


Blok pembersihan serpihan vakum bahan bakar
(code701-702).


FASILITAS UNTUK PRODUK CRACKING HEAVY OIL "KB KLIMOVA"


MENGINSTAL CRACKING "PROMETHEUS"
(code417).


TANAMAN UNTUK MINYAK OBTAIN "KB KLIMOVA"


"-"
(seri 3000)


Tanam "PROMETHEUS-OM" untuk regenerasi oli motor bekas.
(seri 2200)


TANAMAN "PROMETHEUS-M" untuk mendapatkan base oil dari bahan bakar minyak.
(seri 2300)


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"