"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.
Kita sumurup: tetanduran pyrolysis, tanduran penguapan kanggo maneka warna cairan, tanduran pembersih sorpsi vakum kanggo bahan bakar, krupuk minyak abot, tungku pembakaran vakum, tanduran penyulingan vakum, hangar tanaman, fasilitas pemugaran lumpur bor, tanduran pyrolysis sludge lenga, unit retakan katalitik kanggo tar, desalinator banyu segara.

PRICE-LIST kanggo tetanduran "PROMETHEUS-FARMER"<< download. pdf. >>

Pabrik pirolisis limbah "FERMER"


Tujuan saka tanduran pyrolysis "FERMER".

Unit pyrolysis FERMER dikembangake dening kantor rancangan Klimov kanggo nutupi kebutuhan peternakan lan perusahaan cilik ing panas, bensin, bahan bakar diesel lan listrik, ngolah lan ngolah sampah rumah tangga lan limbah perusahaan. Mangkono, nambah keuntungan barang-barang sing diproduksi, ngurangi biaya produksi kanggo energi. Unit pyrolysis "FERMER" yaiku pangembangan unik sing bisa ngolah limbah ing sajrone fisik: limbah padat lan cair. Limbah cair sing bisa didaur ulang ing tanduran kalebu: minyak limbah mobil, minyak bahan bakar, sludge asam, minyak endapan.

Garis nomenclature saka unit FERMER miturut ukuran reaktor dhasar.

InstalasiJeneng reaktor kasebutDiameter kondisine Dhuwur saka sing saratVolume sing saratNomer instalasi
3 ton saben dinaFARMER-BABY
(code F 1100)
500 1800 0,4 3ing 2 tingkat
8 ton saben dinaFARMER
(code F 1101)
900 2000 1,3 3ing 2 tingkat
10 ton saben dinaFARMER-PLUS
(code F 1102)
900 3000 1,9 3ing 3 tingkat
25 ton saben dinaFERMER-MAX
(code F 1103)
1400 3000 4,6 3ing 3 tingkat

Gambar saka instalasi FERMER.


Fitur instalasi instalasi lan operasi sistem FERMER.

Reaktor saka sistem FERMER bisa beroperasi ing enem modhifikasi, ngodhe kanthi cara khusus kanggo prodhuk sing diakuake ing stopkontak:
- 100% cairan minyak;
- 50% cairan minyak 50% ngasilake gas;
- 100% ngasilake gas;
- 50% ngasilake gas 50% char;
- 100% ();
- 50% char 50% cairan minyak.

Unit reaktor instalasi nduweni kemeja banyu (minyak) sing dibangun. Ing output 250 kW daya termal, sing nyedhiyakake kamar sing anget ing 2000 sq.m..

Akses menyang pembakar ing reaktor bagean saka unit pirolisis bisa diinstal nalika instalasi ing salah siji saka telung posisi: ngarep, tengen, kiwa.

Conveyors saka feedstock loading lan discharge saka coke residue duwe derajat kebebasan 270 derajat relatif menyang sumbu vertikal reaktor. Arah arah konveyor ora gumantung arah arah lokasi relatif siji. Transporters bisa ngganti sudut lokasi kasebut ing cakrawala saka 15 nganti 60 derajat lereng lan ngganti dawa kanthi nambahake sisipan. Sampah sing kudu didaur ulang kudu dicemplungke nganti ukuran nganti 50 mm.

Keluwesan rancangan kasebut bisa nyedhiyakake unit pirolisis ing situs manawa sing kuwat, kanggo mbangun modul kasebut menyang proses teknologi sing ana. Minangka tuladha tartamtu: Sapa sing wis tuku PROMETHEUS-FARMER lan kepengin nambah kapasitas nggunakake tanduran gedhe, PROMETHEUS-FERMER ditambahake ing rantai teknologi minangka instalasi kanggo ngilangi banyu saka puing, ngolah puing-puing luwih gedhe ing reaktor gedhe utama, kecepatan proses MSW nambah.

Presentasi tanduran "PROMETHEUS-FARMER".

Gambaran lan operasi unit pirolisis FERMER.

TAWARAN KOMERSIAL pabrik PROMETHEUS-FARMER".

Uraian PROJECT lan SUBSTANTIASI TEKNOLOGI-EKONOMI saka tanaman pyrolysis modular PROMETHEUS.

PROJECT FARMER AND TECHNO-ECONOMIC SUBSTANTIATION njaluk fertilizers saka sampah organik.

Komplek POTRAM kanggo ngolah ban lan barang karet industri.

Daur ulang saka plastik sampah ing kompleks PROMETHEUS dening pirolisis.

Analisis komparatif.

Kapadhetan gedhe saka sampah lan maneka warna limbah.

Jumlah cairan pirolisis sing diduweni saka macem-macem limbah.

Penawaran komersial kanggo ngolah limbah padhet dadi bahan bakar lan tenaga listrik.

Komersial tawaran pangolahan batu bara ing bahan bakar, panas, listrik.

Pangolahan tawaran komersial saka peat dadi listrik lan pupuk.

Pangolahan nawarake komersial kanggo tetanduran perawatan endog ing listrik lan pupuk.

Komersial nawarake pangolahan minyak lenga ing bahan bakar lan energi.

Prototipe pyrolysis pertama instalasi "FERMER" - bagian pirolisis "Tiny".


Pitakonan ing aplikasi "FERMER".

Pitakonan kanggo desainer:
Apa bisa ngurangi biaya perusahaan kanggo "nol" kanthi bantuan pabrik mini "PROMETHEUS-FARMER"?
Mulane kita nindakake kanggo ngleksanakake proyek iki. Kita duwe gedhung nirlaba gedhe sing biaya listrik sasi kanggo 1000 dolar, plus bayaran kanggo pembuangan sampah lan biaya mangsa panas mangsa ditambahake ing jumlah $ 800 saben sasi. Iku kepinginan kanggo ngilangi item biaya sing ora perlu. Tujuane yaiku kanggo njaluk panas, listrik lan ora bakal natoni, minangka prodhuk sampingan kanggo kabeh duwe bahan bakar motor berkualitas kanggo kendaraan sampeyan.

Pitakonan kanggo desainer:
Kepiye carane bisa entuk dhuwit nggunakake pabrik mini PROMETHEUS-FARMER?
Ana mesthi ana akeh cara. Aku bakal nelpon kasus nyata sing ditemukake: Aku ditimbali dening petani saka Lithuania, ngerti apa sing wis ditindakake KB, lan kanthi kebak rasa marang aku: "Igor, aku urip miturut komunisme." Aku takon dheweke kanggo ngomong apa tegese nalika ngandika yen dheweke "urip ing komunisme." Ngandika ana dhuwit akeh sing ora nduweni panggonan kanggo dheweke. Lan kabeh diwiwiti kanthi nyatakake dheweke minangka salah sijine sing pisanan nginstal awake ing omah kanggo produksi gas generator saka sampah lan sampah, generator diesel sing disambungake. Panjenenganipun damel griya ijo, lan ingkang paling wigati ing griya ijo inggih punika 90% saking sedaya biaya, kangge nanggepi biaya panas lan listrik kangge nyiptakaken kondisi kanthi cepet pertumbuhan tetanduran. Saka jaket pendinginan banyu mesin diesel, panas mulai mili menyang omah kaca, lan cahya digawe saka generator. Lan kabeh iku gratis kanggo aku. Dheweke wiwit tuwuh prasaja: radish, bawang, lettuce lan liya-liyane. Dikemas lan dikirim menyang supermarket. Saben dina dheweke metu saka supermarket kanggo kula dhuwit, nanging aku ora mbayar apa-apa, mung upah kanggo karyawan. Banjur dheweke njupuk dhuwit kanggo nampa sampah saka populasi 1 mobil penumpang - 1 dollar. Minangka asil, aku duwe dhuwit akeh sing aku malah tuku galangan kapal lan saiki aku ngasilake kapal hydrofoil modern. Kula komunisme dumunung ing kasunyatan yen dhuwit mung bergerak ing arah siji menyang arahku. Saben uwong mbayar kula, aku ora mbayar apa-apa utawa wong liya.

Pitakonan kanggo desainer:
Kita minangka kendaraan tujuan khusus kanggo nyopot sampah domestik menyang landfill kutha. Kita ora perlu kuwatir babagan bahan mentah, bakal cukup kanggo 100 taun, kita isih mbayar. Kita duwe perusahaan kabeh peralatan logam lan staf khusus, bisa kita nggawe peralatan dhewe miturut gambar kanggo kabutuhan? Ing kontrol, tuning lan latihan sampeyan. Luwih nggodho kanggo ngurangi biaya overhead perusahaan sampeyan kanthi ngeculake yen wis ngentekake panas, listrik lan tuku bahan bakar lan pelumas.
Praktek iki kanggo akehe perusahaan akeh banget. Nyimpen proyek, ngurangi biaya produk rampung. Perusahaan sing manggon ing luar negeri nyingkiri kabecikan "masalah" ing wektu registrasi lan pengiriman, nyimpen sumber daya keuangan kanggo pangiriman peralatan. Kanggo jenis kerjasama iki, kita menehi lisensi siji-wektu kanggo produksi pabrik FERMER. Kita nyedhiyakake dokumentasi desain lengkap kanggo pabrik. Nyedhiyakake dokumentasi ing basa Inggris 15000 dolar AS.

Pitakonan kanggo desainer:
Apa tabungan saka nggunakake tanduran Fermer sampeyan?
Aku ora bakal pinter, aku bakal menehi pitungan sederhana. Kalkulasi sing bener iku dhewe lan ora mbantah karo aku, aku ora peduli apa indikator sing bakal dijupuk saka awak ing kertas. Kita ngeset "FERMER" kanggo mode rata-rata ngolah 5 ton sampah kotamadya. Ing asil 1 ton banyu teknis, 1 ton bahan bakar - 25.000 rubel, 1 ton gas - 25.000 rubel, 2 ton batubara - 2000 rubel. Batubara bakal diobong ing proses kasebut. 50000 rubel utawa turnover financial $ 1000 saben dina. Ngilangi biaya, sampeyan bisa ngetung untung 1 yuta sasi. Iku ora malah dadi keuntungan, nanging nyatane kanthi bantuan instalasi sampeyan bisa lali babagan biaya perusahaan lan cepet ngrampungake tanduran - sing mesthi.

Pitakonan kanggo desainer:
Hai, sabaraha listrik sing bisa diwenehi saka 1 ton isi banyu manure pitik 20 - 30%?
1 ton manure pitik bisa nyuplai gas generator menyang generator 20 kW sajrone 24 jam. Kaya ing conto sadurunge, nalika ngolah 5 ton manure pitik, sampeyan bisa menehi 100 kW sajrone beban konstan. Aku bakal menehi tabel produksi gas saka macem-macem bahan mentahan.

Sampah bahan baku .. 1
Dung sapi39-51
Manure sapi campuran karo jerami70
Pig manure51-87
70
Tenggorokan manuk46-93
Jaringan adipose1290
Sampah saka meat-mill240-510
Sampah rumah tangga180-200
Feces lan sewage70
Bard alkohol sawise45-95
Limbah biologis produksi gula115
Silo210-410
Kentang ndhuwur280-490
Pulp beet29-41
75-200
Limbah sayur330-500
Gandum390-490
Suket290-490
Glycerol390-595
Bir pellet39-59
Limbah saka proses panen rye165
Flax lan hemp360
Ombenan oat310
Clover430-490
whey50
Corn silage250
Glepung, roti539
Limbah ikan300

Pembandhingan ekonomi biaya kanggo ngasilake listrik ing generator diesel operasi ing bahan bakar diesel lan gas generator saka sampah padhet.

Biaya 1 kW kanggo stasiun daya diesel ing bahan bakar diesel Biaya 1 kW kanggo stasiun daya diesel ing gas generator saka sampah padhet
Biaya bahan bakar diesel yaiku 30 rubel / liter Biaya sampah kayu rata-rata 0,14 rubel / kg 0,14 /
Konsumsi bahan bakar diesel saben kWh yaiku 0.234 liter Konsumsi bahan bakar padat per 1 kW listrik yaiku 0,7 kg Konsumsi bahan bakar padat saben 1 kW listrik yaiku 1.1 kg
1 kWh biaya 7,00 rubel 1 kWh biaya 0,10 rubel 1 kWh biaya 0,16 rubel

Pitakonan kanggo desainer:
Dear Igor Gennadievich. Kanthi seneng-seneng, nalika maca informasi sampeyan, aku weruh ing salah siji, nanging gedhe (ora sampeyan) masalah, sing produk saka pyrolysis tetanduran ora duwe cukup pinunjul konsumen, tartamtu, sing bisa dadi negara, utawa awak. Ing laku donya ana conto, nalika legislatif, administrasi presiden AS mrentah nggunakake kertas sing digawe mung saka daur ulang. Kajaba iku, umpamane, Majelis Legislatif bisa nduduhake walikota kutha nggunakake mung bahan bakar digawe saka sampah, Nanging! Lenin kanthi alasan sing apik yaiku parasit, imperialis, lan bisa ngrusak ... Mangkono uga saiki, yen ana wakil-wakil sing ngangkat masalah kasebut ing perspektif sadurunge, oligarki minyak bakal tansah nyerahke apa wae Sachs utawa nemtokake lan ora bakal ngidini gagasan iki dadi kenyataan !!!!!
KB Klimov, ora prayoga, ora nganggep karyane minangka tugas saka redistribusi ekonomi global. Aku bakal seneng yen kanthi bantuan peralatan kita, wong bakal nambah kahanan finansial lan dadi luwih kuwat. Aku banget kesengsem karo ide Lithuanian pencerahan, ing laku sing diterapake dening petani saka Lithuania: "Komunisme ing perusahaan tunggal." Ing pakurmatan, tanduran diarani "FERMER".!

Pitakonan kanggo desainer:
Hello, yen shredder ngeculake bahan mentahan nganti 5 cm, akeh sing bakal mlebu menyang puteran (maksudku akeh gawean kayu kudu disusut kanggo ngisi retort).
Volume reaktor pyrolysis 1 cu. kinerja tanduran gumantung ora ing volume saka reaktor (katindakake vertikal), utamane ing kacepetan suhu feed pesawat (sing Kapadhetan saka mentahan materi, termal doyo, ing bosok suhu lan liyane). Wiwit proses kang nindakake bahan mentahan dadi lan instalasi otomatis dhewe nemtokake jumlah sumber saka mentahan materi, nalika carane mbukak lan ngancuraken saka reaktor. replenishment reaktor mentahan njupuk Panggonan otomatis tanpa operator manungsa mung alat lan kudu njupuk langkah kanggo mini-tanduran iki kasedhiya karo bahan mentahan kanggo Processing, bahan baku sensor ngarsane "mungel weker" yen tingkat ing hopper karo bahan mentah sing ulig saka prelu. Iki dipunsawang minangka wektu tanduran wiwitan sinyal otomatis kontolnogo yen sak jam ora replenish feed hopper, kalebu proses mode mandeg. Iki njamin stabilitas saka parameter kualitas prodhuk final, lampahing saka proses, tingkat maksimal pangolahan Processing materi mentahan tanpa ngorbanake kualitas stopkontak komersial. Yen operator ora njupuk tumindak umum kanggo isi hopper karo bahan mentahan ulig, automation pabrik, bakal mati nolak proses lan gawe suhu discharge Gamelan ing reaktor lan mungkasi operasi saka tanduran. Processing saka bahan mentahan mandheg, nganti sinyal ditampa, sing materi hopper mentahan mentas kagantos, lan tanduran dhewe bakal miwiti dhewe ing mode metu kanggo proses mode lan terus kanggo proses bahan mentahan, nganti maneh ora bakal mungkasi utawa operasi ing tim prinunuditelno operator tanduran ora bakal mungkasi. tanduran otomatis uga wiwit proses nolak proses nalika sembarang abnormality utawa ana kamungkinan kanggo nyedhiyani kanggo proses teknologi selaras safety utawa kualitas prodhuk final.

Pitakonan kanggo desainer:
Peralatan kasebut menarik banget. Nanging ana siji pitakonan sing penting: apa ana pendapat positif babagan Ekologi Ekologi Negara? Tanpa iku, meh ora bisa nglegalake fasilitas apa wae kanggo ngolah limbah padhet.
Sertifikat ing ngisor iki dilampirake ing dokumentasi utama (paspor, manual operasi):
- Deklarasi Kesepakatan Kepabeanan
- Sertifikat Pabean Pabean kanggo jinis produk;
- Ekologi sertifikat kanggo tundhuk saka unit pirolisis "PROMETHEUS", "PROMETHEUS-FARMER".

Modul pyrolysis saka tanduran iki dilengkapi karo sistem vakum kanggo nyampur campuran gas uap, sistem iki diuji ing prototipe ora nyebabake kegagalan lan kebocoran bahan pirolisis menyang lingkungan. Apa sing nggawe tanduran "PROMETHEUS-FARMER" minangka salah sawijining tetanduran sing paling ramah lingkungan ing donya.

Pitakonan kanggo desainer:
Ngomongake, apa kelas bahaya sing mbutuhake peralatan?
Kelas IV bahaya - fasilitas produksi mbebayani bahaya rendah.

Pitakonan kanggo desainer:
Kaping pindho pabrik menehi okehe panas? Apa aku duwe luwih?
: "Ing output 250 kW daya termal, kang menehi kamar anget ing 2000 sq.m.". Angka kasebut digawe kanggo kamar produksi ing suhu kamar 20 derajat kanthi periode maksimum limang dina -40 derajat njaba ruangan. Maksimum yen sampeyan ngowahi banyu ing coolant 400 kW. Kajaba iku: wiwit aliran utama campuran gas uap pijar dadi dening saluran liyane lan diolah karo pendingin udara kanggo nggayuh bahan bakar lan pelumas. Sawise ngowahi sistem pendinginan sistem cooling siklus kombinasi, liyane 100 kW bisa diduweni. Akibate, 500 kW.

Pitakonan kanggo desainer:
Pitakonan saka panyucian sorpsi saka bahan bakar. Kanggo njaluk bahan bakar kanggo luwih akeh sorption?
Nalika fraksi gasoline lan diesel cahya saka cairan pirolisis metu, amarga heterogenitas ing komposisi morfologi bahan mentah, prodhuk komoditas ora tansah becik. Bisa duwe warna kuning, abang, warung, turu. Kanggo menehi bahan bakar utawa ngasilake kepemimpinan lan transparan, aku nyaranake nggunakake setelan sorption mandatory.

Dhaftar rencana teknologi kanggo nggayuh bahan bakar berkualitas >>MACA INI<<

MATERI UNTUK MENGUNDUH


KATALOG PENGEMBANGAN
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk pabrik pengolahan limbah
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk evaporator minyak dan mini-kilang
<< Download. pdf. >>

HARGA-DAFTAR untuk tanaman retak bahan bakar minyak di solar
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk tanaman untuk regenerasi oli bekas dalam base oil
<< Download. pdf. >>

INSTALASI PYROLISIS DAN LIMBAH PABRIK MANUFAKTUR "KB KLIMOVA"


Instalasi pirolisis limbah "FERMER".


Pabrik pengolahan limbah modular "PROMETHEUS-FERMER".


Gambar tanaman tanaman "PROMETHEUS-FERMER".


BAGIAN EVAPORASI,
MINI-refinery "KB KLIMOVA"


Evaporator bahan baku minyak "KI-1 electro",
(code101).

VIDEO


Mini-refinery Evaporation section "Tiny" untuk menerima bahan bakar dan pelumas (code105).
VIDEO


Modular evaporating unit "Starlet-1" untuk fraksinasi atmosfer dari cairan yang mengandung minyak(code201).


Blok pembersihan serpihan vakum bahan bakar
(code701-702).


FASILITAS UNTUK PRODUK CRACKING HEAVY OIL "KB KLIMOVA"


MENGINSTAL CRACKING "PROMETHEUS"
(code417).


TANAMAN UNTUK MINYAK OBTAIN "KB KLIMOVA"


"-"
(seri 3000)


Tanam "PROMETHEUS-OM" untuk regenerasi oli motor bekas.
(seri 2200)


TANAMAN "PROMETHEUS-M" untuk mendapatkan base oil dari bahan bakar minyak.
(seri 2300)


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"