"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.

"Starlet-1" (code 201).

: 5500 1200 2300 .





CATALOG PEMBANGUNAN
DOWNLOAD

PEMROGRIS PIROLISIS LAN WASTE PEMPROSESAN "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Unit pirolisis "FARMER"


Pabrik pamroses sampah modular "PROMETHEUS-FARMER".


EQUIPMENT EVAPORATION, MINI-REFINERY


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Unit penguapan modular "Starlet-1" kanggo fraksinasi atmosfer saka cairan berminyak.