"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.
Kita sumurup: tetanduran pyrolysis, tanduran penguapan kanggo maneka warna cairan, tanduran pembersih sorpsi vakum kanggo bahan bakar, krupuk minyak abot, tungku pembakaran vakum, tanduran penyulingan vakum, hangar tanaman, fasilitas pemugaran lumpur bor, tanduran pyrolysis sludge lenga, unit retakan katalitik kanggo tar, desalinator banyu segara.

Sampah incinerators seri "Butovka".


Teknologi gasifikasi MSW saiki minangka salah siji sing paling jembar babagan aspek lingkungan lan pangaruh lingkungan. Ing sawetara kasus, yen perlu ngresiki emisi gas (saka senyawa sulfur, klorin utawa fluorine, bledug lan uap merkuri), luwih gampang kanggo ngresiki gas generator tinimbang gas buang. Iku kabeh babagan suhu kurang, kurang volume..

Ing tungku BUTOV, cara pemanfaatan sampah rumah tangga kanthi nggunakake teknologi gasifikasi digunakake lan dumadi ing owah-owahan kimia sing ora bisa dibatalake sajroning aksi suhu dhuwur kanthi akses oksigen sing winates kanthi mbebayani gas generator sing gampang terbakar.

Sawise proses gasifikasi, ora ana bahan biologis sing aktif, residu abu sing kasil nduweni kerapatan dhuwur, sing ngurangi jumlah sampah sing tundhuk landfill kanthi drastis, sing ora ngrusak lingkungan. Bisa digunakake ing industri konstruksi.

Pemrosesan termal miturut kondisi proses endotermik nerusake kanthi nggunakake energi njaba sing diduweni dening pembakaran gas generator, sing digunakake kanggo ndhukung proses.




Karakteristik
incinerators
trowongan
"Butovka-1""Butovka-2""Butovka-3"
Volume
diobong
sampah
nganti 2 ton saben dinanganti 5 ton saben dinanganti 12 ton saben dina
Ukuran, mm22807604000266011404000304015204000
Massa2200 3500 6200
Jumlah panas dirilis saben dina4 10 24
Ruangan sing digawe panas, h=3250 ..625 ..1500 ..
Biaya, rubles.700 000900 0001500 000

Pitakonan ing nggunakake incinerators "Butovka".

Pitakonan kanggo konstruktor ing:
Sampeyan bisa gawe incinerator bebarengan karo omah ketel boiler lokal? Lingkungan kita menehi 6.000 meter kubik MSW, kanthi kapadhetan 0.55 t / meter kubik = 33 ton, 1,1 ton saben dina.
Ya, sampeyan bisa nindakake iki, iku cara implementasine sing bener. Sampeyan kudu open "Butovka-1"

MATERI UNTUK MENGUNDUH


KATALOG PENGEMBANGAN
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk pabrik pengolahan limbah
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk evaporator minyak dan mini-kilang
<< Download. pdf. >>

HARGA-DAFTAR untuk tanaman retak bahan bakar minyak di solar
<< Download. pdf. >>

DAFTAR HARGA untuk tanaman untuk regenerasi oli bekas dalam base oil
<< Download. pdf. >>

INSTALASI PYROLISIS DAN LIMBAH PABRIK MANUFAKTUR "KB KLIMOVA"


Limbah tanaman pirolisis FERMER
Instalasi pirolisis limbah "FERMER".


Pabrik pengolahan limbah modular PROMETEY KB Klimova
Pabrik pengolahan limbah modular "PROMETHEUS-FERMER".


Gambar tata letak tanaman PROMETEY KB Klimova
Gambar tanaman tanaman "PROMETHEUS-FERMER".


BAGIAN EVAPORASI,
MINI-refinery "KB KLIMOVA"


Unit destilasi PROMETHEUM Evaporator bawah elektro KI-1
Evaporator bahan baku minyak "KI-1 electro",
(code101).

VIDEO


Mini-refinery Evaporation section of TOT untuk bahan bakar dan pelumas
Mini-refinery Evaporation section "Tiny" untuk menerima bahan bakar dan pelumas (code105).
VIDEO


Modular Starlet-1 evaporation unit untuk fraksinasi atmosfer cairan berminyak
Modular evaporating unit "Starlet-1" untuk fraksinasi atmosfer dari cairan yang mengandung minyak(code201).


Blok pembersihan serpihan vakum bahan bakar
Blok pembersihan serpihan vakum bahan bakar
(code701-702).


FASILITAS UNTUK PRODUK CRACKING HEAVY OIL "KB KLIMOVA"


MENGINSTAL CRACKING "PROMETHEUS"
(code417).


TANAMAN UNTUK MINYAK OBTAIN "KB KLIMOVA"


Pabrik minyak industri KB Klimova PROMETHEUS-MINYAK seri 3000
"-"
(seri 3000)


Tanam PROMETHEUS-OM untuk regenerasi oli motor bekas
Tanam "PROMETHEUS-OM" untuk regenerasi oli motor bekas.
(seri 2200)


TANAMAN
TANAMAN "PROMETHEUS-M" untuk mendapatkan base oil dari bahan bakar minyak.
(seri 2300)


Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"


Insinerator untuk limbah rumah tangga BUTTLE
Insinerator untuk limbah rumah tangga "Butovka"