"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.

Misi Klimov Design Bureau ngolah sampah dadi bahan bakar motor

OOO Klimova Design Bureau (INN 4205312946 Rusia, Kemerovo, www.potram.ru) nggawe pabrik pangolahan lan komplek ing prinsip "saka cilik nganti gedhe." Dadi kabeh proyek ditandhani bagean "KID". Bagean "BABY" - yaiku instalasi ukuran terpadu sing ngolah fungsi tartamtu saka proses teknologi tartamtu, LEGO bata sing tartamtu. Sembarang proses teknologi sing dikembangake, kita duwe sepasang instalasi sing dipigunaake, sing mini-plant "PROMETHEUS" dirakit. Mini-plant nyadari proses teknologi tartamtu, minangka aturan, siji proses dhasar. Saka mini-plant "PROMETHEUS" komplek produksi "POTRAM" dibentuk. Kompleks POTRAM - produksi gedhe-gedhe, dileksanakake ing kinerja mini-dimensi. Tujuan saka kompleks "POTRAM" yaiku kanggo mrodhuksi produk komoditas tartamtu saka bahan mentahan tartamtu. Peningkatan kapasitas produksi komplek POTRAM ditindakake amerga introduksi tambahan "miniatur" mini plant ing situs industri. Pabrik "PROMETHEUS" dirancang kanggo spesialisasi, minangka pilihan: bahan baku (sampah kotamadya, batu bara, gambut, slate) lan produk pungkasan (coke, bahan bakar lan pelumas, listrik).

Wiwit ukuran dhasar "TOT" dipilih kanthi cara sing bisa dikirim menyang lokasi perakitan pabrik PROMETHEUS utawa Komplek POTRAM nggunakake segara lan wadhuran internasional. Iki nggawe pabrik-pabrik lan komplek kanthi cepet diluncurake obyek ing ngendi wae ing ndonya.

Kantor desain Klimova ngembangake komplek kanthi cepet ing sangisore proyek "PROMETHEUS". Proyek "PROMETHEUS" yaiku pangembangan petrokimia sing dibangun saka tonjolan cilik menyang produksi skala gedhe.


CATALOG PEMBANGUNAN
DOWNLOAD

PEMROGRIS PIROLISIS LAN WASTE PEMPROSESAN "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Unit pirolisis "FARMER"


Pabrik pamroses sampah modular "PROMETHEUS-FARMER".


EQUIPMENT EVAPORATION, MINI-REFINERY


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Unit penguapan modular "Starlet-1" kanggo fraksinasi atmosfer saka cairan berminyak.