"Biro Desain Klimova" - komplek "PROMETHEUS" kanggo entuk bahan bakar cair saka macem-macem jinis bahan baku lan limbah



Kanggo wong sing ora pengin tuku bahan bakar larang


DEPARTEMEN KONSULTASI ing pabrik-pabrik mini
E-mail:
klimovigor54@gmail.com
LIST PRICE kanggo tanduran PROMETHEUS-FARMER
Diesel fuel, gasoline and gas for refueling your cars get in the plant modular "PROMETHEUS" office design Klimov. Ing
Saka bahan baku padhet: sampah kotamadya, batubara, peat, sampah kayu. Saka bahan baku cair: lenga, mazut, lenga lenga, lenga sampah. Ing
Pabrik mini kita robot anyar ing abad: kita nggoleki para dealer ing kabeh negara ing donya. Priksa planet sampeyan murni lan sukses.

PROYEK "PROMETHEUS" - panampa sampah lan mineral produk minyak cair.

Iki minangka cara sampah kutha sadurunge ngowahi dadi "emas ireng", banjur dadi bahan bakar diesel.

Punika jumlah sampah kutha sampeyan kudu njaluk 1 liter lenga sintetis cahya. Minyak lampu, sing ngandhut nganti 80% distilat diesel

Saiki ing ngendi wae, luwih seneng digoleki ing sampah kaya dump, lan ora bisa didaur ulang. Lan nyatane, 10 kilogram sampah dina - lan siji apartemen diwenehake kanthi listrik lan panas.

Saiki, 1 ton sampah bisa nggawa 500 ringgit kanggo net income. Mbayangno apa sing ndadekake kutha cilik karo populasi 200.000 jiwa, nguburake 1000 ton sampah saben dina ing landfill. Kutha ing kutha iki mbuwang $ 500.000 saben dina.

READ MORE >>>


CATALOG PEMBANGUNAN
DOWNLOAD

PEMROGRIS PIROLISIS LAN WASTE PEMPROSESAN "PROMETHEUS"


PRICE LIST for plants "PROMETHEUS-FARMER"
<< download. pdf. >>

Unit pirolisis "FARMER"


Pabrik pamroses sampah modular "PROMETHEUS-FARMER".


EQUIPMENT EVAPORATION, MINI-REFINERY


PRICE-LIST for evaporators and mini-refinery "PROMETHEUS"
<< download. pdf. >>

Unit penguapan modular "Starlet-1" kanggo fraksinasi atmosfer saka cairan berminyak.